Η Μενούνος θέλει να κάνει πρωινό στην Ελλάδα!



954ECE885E38E267C841D2A57D1B15E1Μπορεί η καριέρα της στην Αμερική να πηγαίνει μια χαρά, παρόλα αυτά η Μαρία Μενούνος είναι Ελληνίδα και το δείχνει… «Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό» αποκάλυψε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Σατσίδη η μελαχρινή TV star, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα.
«Μου αρέσει το πρωινό γιατί έχει γρήγορες εναλλαγές και πλούσια θεματολογία. Έχει ποικιλία, όπως ζώδια, μόδα, καλεσμένου και αυτό με εξιτάρει». Όσο για το όχι και τόσο καλά της ελληνικά, η Μαρία έχει έτοιμη την απάντηση: «Για να το κάνω αυτό ξεκινάω εντατικά μαθήματα ελληνικών». Μπας και την έχει έτοιμη την πρόταση η Μαρία και απλά μας προετοιμάζει;
Πάντως όπως δήλωσε ο ίδιος ο Σατσίδης στην Espresso… «έχει καταλάβει ότι πουλάει και είναι λογικό να σκέφτεται μια τέτοια καριέρα στη χώρα μας».Εκείνη είναι λογικό να το σκέφτεται, οι «αντίπαλοι» να δούμε πως θα το πάρουν! Η συνέντευξη της Μαρίας Μενούνος στον Γιώργο Σατσίδη θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή, στις 20:00, στην εκπομπή “Exclusive”.

πρώτο θέμα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.