Ετοίμαζαν τριπλή τρομοκρατική επίθεση σε πρεσβείες



astynomia_70Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές και ένα σχέδιο τριπλής τρομοκρατικής επίθεσης στην καρδιά της Αθήνας αποκαλύπτεται εδώ και λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δυο άτομα, ο ένας καταζητείται για εμπλοκή στους Πυρήνες της Φωτιάς, είχαν βάλει στόχο τις πρεσβείες του Μεξικού και της Ολλανδίας.

Προσπάθησαν να στείλουν τρια δέματα παγιδευμένα με εκρηκτικά από τρία διαφορετικά σημεία.

Στις 11.40 το μεσημέρι έγινε έκρηξη σε εταιρεία ταχυμεταφορών.

Αποκλεισμένη παραμένει η οδός Σπύρου Μερκούρη όπου βρίσκεται υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Πυροτεχνουργοί εκαναν ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο δέμα.

Οπως αποκαλύφθηκε οι δράστες προσπάθησαν να …
στείλουν φακέλους – βόμβες στην πρεσβεία του Μεξικού, στην πρεσβεία της Ολλανδίας, ενώ αναζητείται στα ΕΛΤΑ άλλος ένας φάκελος ο οποίος έχει αποσταλεί με άγνωστο παραλήπτη.

‘Ηδη, δυο άτομα συνελλήφθησαν με ένα ύποπτο δέμα στα χέρια τους. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φορούσαν περούκες και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Ο ένας από τους 2 σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι γνωστός για επαφές με την οργάνωση ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.

Η υπάλληλος της εταιρείας ταχυμεταφορών τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

‘Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα.  Στις 11.40 άγνωστος μπήκε στην εταιρεία προκειμένου να παραδώσει έναν φάκελο για αποστολή στην συμβολή των οδών Ευφρονίου και Αστυδάμαντος στο Παγκράτι.

Ο άγνωστος άνδρας απλά άφησε τον φάκελο στον πάγκο και πριν προλάβει η κοπέλα να του δώσει απόδειξη παραλαβής εκείνος έφυγε βιαστικά. Η κοπέλα τότε πήρε τον φάκελο στα χέρια της και μόλις πήγε να τον αρχειοθετήσει έγινε η έκρηξη.

enimerwsi.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.