Η 8η αγωνιστική της Superleague



SuperLeagueΛυτρώθηκε με Κοντρέρας ο ΠΑΟΚ, ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο, νίκη με ανατροπή για τον Αστέρα Τρίπολης, επιτέλους νίκη για τον Πανσερραϊκό.
Ο ΠΑΟΚ δεν είχε σκοράρει εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε νικήσει εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ τα έκανε όλα αυτά στο Παγκρήτιο και συνέχισε το θετικό σερί με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο. Το γκολ της λύτρωσης ο Κοντρέρας στο 94ο λεπτό, με 10 ολοκλήρωσε το ματς ο Εργοτέλης.

Πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο Καυτανζόγλειο από τον ακίνδυνο στο δεύτερο ημίχρονο Ηρακλή μετά το στείρο 0-0. Εχασαν ευκαιρίες ακόμα και για νίκη οι Θεσσαλοί.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανσερραϊκός. Με θαυμάσιο τέρμα του Λεοζίνιο, τα “λιοντάρια” νίκησαν 1-0 την αξιόμαχη Καβάλα και έφτασαν τους 7 βαθμούς.

Μεγάλη ανατροπή και σπουδαία νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στην Πάτρα. Οι Αρκάδες αν και έχαναν από την Κέρκυρα με 1-0 μέχρι το 78ο λεπτό, κατάφεραν με δύο γκολ από στημένες μπάλες να ανατρέψουν την κατάσταση και να κερδίσουν με 2-1!

Ο Σίτο Ριέρα έδωσε το φιλί της ζωής στον Πανιώνιο (1-0) κόντρα στην αποδεκατισμένη ΑΕΚ των 10 παικτών (κόκκινη Ντατόμο στο 36′). Στους 7 βαθμούς οι “κυανέρυθροι”, στο -5 από την κορυφή παρέμειναν οι “κιτρινόμαυροι”.

Τα αποτελέσματα:

ΑΕΛ – Ξάνθη 3-0

Αρης – Ατρόμητος 2-0

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Πανσερραϊκός-Καβάλα 1-0

Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2

Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-0

contra.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.