Η Αιανή… επενδύει σε ακίνητα



DimosAianisΈνα από τα καλυτέρα   διαθέσιμα οικόπεδα στην βόρεια είσοδο του οικισμού της   Αιανής, απέναντι από το εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής , απέκτησε με αγορά ο δήμος Αιανής από τον Γεωργικό Πιστωτικό Συνεταιρισμό Αιανής με σκοπό να αυξήσει τους κοινόχρηστους χώρους για την δημιουργία κοινωφελούς έργου.
Η διαδικασία απόκτησης, κράτησε αρκετούς μήνες και ολοκληρώθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2010 με την καταβολή στο Συνεταιρισμό του συμφωνηθέντος τιμήματος των 20 χιλιάδων ευρώ.
Συνολικά αποκτήθηκαν από το δήμο και άλλοι τρεις χώροι για τη δημιουργία κοινωφελών έργων και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία παραχώρησης εκ μέρους του Δημοσίου δύο άλλων χώρων εκτάσεων η πρώτη 3.892 τ.μ στην περιοχή Λακουστά, για την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων ανοικτού τύπου και η δεύτερη 28.500 τ.μ στο λόφο Αη Γιάννη του Προδρόμου για τη δημιουργία πάρκου αναψυχής και υπαίθριου θεάτρου.

πηγή: news.ert.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.