Τα 21 γραμμάρια ηρωίνης έκρυβαν οπλοστάσιο!



A41666591E2FF57888DD01775D2F3ED9Επί μέρες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις ενός 26χρονου άνδρα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή. Όπως αποδείχθηκε, όμως, ούτε ο ίδιος ούτε οι «πελάτες» του διακινούσαν μόνο ναρκωτικά…
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο όταν τον είδαν να πωλεί 21,5 γραμμάρια κοκαΐνης σε άλλους δύο άνδρες 29 και 22 χρόνων. Κατά την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του δράστη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν άλλα έξη γραμμάρια κοκαΐνης και τρεις ζυγαριές ακριβείας. Όμως, ανακάλυψαν κρυμμένο και ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο αποδείχθηκε πλαστό και τώρα ερευνούν την ενδεχόμενη εμπλοκή του σε κύκλωμα παραχαρακτών!
Αλλά και ο ένας από τους αγοραστές των ναρκωτικών φαίνεται ότι έκρυβε κάτι ύποπτο… Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 29χρονου, βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου αερίου 9mm με τη γεμιστήρα του, ένας σιγαστήρας, ένα σκοπευτικό τύπου lazer, ένα αεροβόλο τυφέκιο, ένα φυσίγγιο των 9mm, ένα πολεμικό φυσίγγιο των 7,62mm, μια βολίδα από φυσίγγιο των 50mm, αλλά και ένα αστυνομικό γκλομπ από καουτσούκ μαζί με ένα ζευγάρι μεταλλικές χειροπέδες, που εξετάζεται πώς βρέθηκαν στα χέρι του και αν τα χρησιμοποιούσε σε παράνομες ενέργειες.
Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

πηγή: πρώτο θέμα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.