Βελβεντό, ένα γαλατικό χωριό



2dimos_belbentoyΣε αποχή τόσο ως ψηφοφόροι όσο και ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στους συνδυασμούς των υποψήφιων δημάρχων για τον διευρυμένο δήμο Σερβίων – Βελβεντού, προσανατολίζονται οι κάτοικοι του Βελβεντού για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Έτσι, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Βελβεντού είχε συνάντηση με τους τέσσερις υποψηφίους δημάρχους του διευρυμένου Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, με θέμα τη στάση των υποψηφίων απέναντι στο Βελβεντό κατά τις δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη και μετά από αυτές.
Η Συντονιστική Επιτροπή ζήτησε από τους υποψήφιους να σεβαστούν τον αγώνα της κοινωνίας του Βελβεντού για αυτονομία και να μην συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτιά τους υποψήφιους από το δήμο Βελβεντού.
Οι δυο υποψήφιοι, Βασίλης Κωνσταντόπουλος και Μενέλαος Μακρυγιάννης, δήλωσαν ότι δεν θα έχουν υποψηφίους. Ο υποψήφιος Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι δεν προτίθεται ο ίδιος να διερευνήσει το ενδεχόμενο κάποιων υποψηφιοτήτων από το Βελβεντό. Από την πλευρά της η υποψήφια κ. Τσίγκα ξεκαθάρισε ότι στο ψηφοδέλτιό της θα έχει υποψήφιους από το δήμο Βελβεντού η οποία θα τους παρουσιάσει την ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010, στις 7:00 μμ στο Δημαρχείο Σερβίων σε ειδική εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο ο Αντώνης Τσάκωνας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας.

πηγή: εφημερίδα kosmos

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.