Εκτός ΠΑΟΚ ο Παύλος Δερμιτζάκης



large_24419Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί πλέον ο Παύλος Δερμιτζάκης, στον απόηχο της ήττας του «Δικεφάλου» από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 1-0. Το «διαζύγιο» ανάμεσα στον προπονητή και την ομάδα επήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, «κοινή συναινέσει» τα ξημερώματα της Κυριακής, έπειτα από συνάντηση που είχε ο ίδιος με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Παντελή Κωνσταντινίδη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Το ηγετικό δίδυμο ζήτησε από τον Δερμιτζάκη προτάσεις για την αγωνιστική «ανάσταση» του ΠΑΟΚ, ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Έτσι αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας.
Και στο βάθος ο Her Otto…
Φαβορί για τη θέση του προπονητή στην ομάδα της Τούμπας φιγουράρει ένας άνθρωπος από τα παλιά, ο Ότο Ρεχάγκελ. Όπως αναφέρουν κύκλοι του «Δικεφάλου», η διοίκηση εμφανίζεται αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο, ώστε να έρθει στην Τούμπα ο «Μαέστρος του Euro 2004».

πηγή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.