Με πρωτοβουλία του Σπάρτακου αποσύρθηκαν παλαιά οχήματα από χώρους εργασίας



Mavropigi-orixeioΣε συνέχεια ανάλογης δράσης που είχε γίνει το καλοκαίρι (16/6/2010), όπου τα μέλη του Σωματείου περισυνέλεξαν τα ακατάλληλα οχήματα από τους χώρους των Ορυχείων και τα ακινητοποίησαν στο ΛΚΔΜ, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τώρα και αφού δεν υπήρξε καμία απολύτως κίνηση από πλευράς ΔΕΗ, απάντησε στην σκανδαλώδη αυτή σιωπή και στάση με απόσυρση 2 οχημάτων Unimog από τον Πύργο του Ορυχείου Μαυροπηγής και έπεται συνέχεια.
Κάθε εβδομάδα με ανάλογες δράσεις θα αποσύρονται τα πιο παλιά οχήματα, έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν ¨καθαρίσει¨ οι χώροι εργασίας από τον κίνδυνο που αυτά δημιουργούν.
Για μία ακόμα φορά, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ καλούμε:
Την επιχείρηση να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου της με εξοπλισμό σύγχρονο, ασφαλή και σαφέστατα περισσότερο παραγωγικό από τον υπάρχοντα.
Όλους τους εργαζόμενους να αρνούνται με τρόπο ρητό και κατηγορηματικό να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε όχημα δεν φέρει σύγχρονες προδιαγραφές, είναι επισφαλές, παλαιό και επικίνδυνο να κυκλοφορεί στους χώρους της ΔΕΗ και να χρησιμοποιείται στην παραγωγική διαδικασία.
Επικαλούμαστε την ευσυνειδησία και επαγγελματική υποχρέωση που έχουν κάποιοι και ευελπιστούμε, ότι ακόμα και αυτή τη στιγμή θα πράξουν τα δέοντα, αποκαθιστώντας τα πράγματα και δημιουργώντας τις πρέπουσες συνθήκες στους χώρους εργασίας της μεγαλύτερης Βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας.

πηγή: vetonews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.