Αυτό το «τσαντίρι» δεν αντέχει και Big Brother



lakis_2Το μόνο που διατάρασσε την ηρεμία και την ικανοποίηση ήταν οι φωνές από το γραφείο του τετάρτου ορόφου. Η πόρτα ήταν ανοιχτή και οι φωνές ακούγονταν στον χώρο, με τα επίθετα να διαδέχονται το ένα το άλλο: μαλ… τον ανέβαζε, αδ… τον κατέβαζε. Οσοι όμως είχαν την… τύχη να βρίσκονται εκείνη την ώρα πέριξ του ορόφου κουνούσαν το κεφάλι τους και γελούσαν στα κρυφά. Οι Ελληνες με τα χέρια τους στον κρόταφο έκαναν τη χαρακτηριστική περιστροφική κίνηση που υποδηλώνει τον άνθρωπο προτού του φορέσουν ανάποδα το σακάκι, ενώ οι ξένοι κουνούσαν το κεφάλι τους με συγκατάβαση!
Το επεισόδιο διαδραματίστηκε στις εγκαταστάσεις του ALPHA στην Κάντζα την επομένη της πρεμιέρας του Λάκη Λαζόπουλου με καλεσμένο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Τι είχε προηγηθεί όμως;…
«ΡΟΥ ΞΟΥ»
Βράδυ Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου και το 42% των τηλεθεατών παρακολουθεί την πρεμιέρα του «Τσαντιριού», με τον ανανεωμένο Λάκη Λαζόπουλο να… κεντάει. Οσο όμως η ώρα περνάει η προσμονή μεγαλώνει εν αναμονή της άφιξης του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο στούντιο προκειμένου να αναβιώσουν με τον δημοφιλή κωμικό, ύστερα από δέκα χρόνια, τον Τζίμη από τους «Δέκα μικρούς Μήτσους». Η είσοδος εντυπωσιακή, οι ατάκες πέφτουν βροχή – ή, πιο σωστά, εκτοξεύονται σαν ρουκέτες! Μία από αυτές (τις ρουκέτες), όπως απεδείχθη σημάδευε τη Ρούλα Κορομηλά. Οταν ο Παπακαλιάτης πίσω από κάτι κάγκελα, με το γνωστό φυσικό και ταυτόχρονα αφελές ύφος του ήρωα («πάμε πλατεία»), ρωτά τον Λαζόπουλο γιατί το κανάλι το λένε ALPHA αφού έχει «τόσο β’ προγράμματα», ο τελευταίος απαντά: «Εχει και βήτα και γάμα και Ρου και… Ξου»! Η σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου, που απέφυγε να παράσχει στήριξη στο κανάλι, είχε πολλούς αποδέκτες, εκ των οποίων η μία ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Και επειδή ο Λάκης Λαζόπουλος δεν λέει τίποτα τυχαία, το «Ρου» στόχευε τη σύμβουλοπρογράμματος του καναλιού και τις ενώ με το «Ξου» τής έδειχνε την έξοδο!

πηγή: protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.