Το Πορνό σε αριθμούς…



porn-teacup-455_090210092855Είτε είσαι οικογενειάρχης, είτε είσαι φοιτητής, είτε είσαι ερωτευμένος με την καλή σου, είτε είσαι μόνος, το σεξ είναι διαρκώς στο μυαλό σου. Επίσης, όσο και αν δεν το παραδέχεσαι θα ήθελες να είσαι στην «τυχερή» πλευρά του πλανήτη και να έχεις, χωρίς κοινωνικούς περιορισμούς, περισσότερες από μία γυναίκες.
Αυτό όμως που σε ελκύει περισσότερο είναι το παράνομο. Σε ιντριγκάρει, το γουστάρεις και θέλεις που και που να το δοκιμάζεις. Ακόμα και αν δεν θέλεις, οπωσδήποτε το σκέφτεσαι και χαμογελάς, μόνος σου, πονηρά…
Η επέλαση του διαδικτύου έφερε το παράνομο, το πορνογραφικό, πιο κοντά. Μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή μπήκε σε όλα τα σπίτια του ανεπτυγμένου κόσμου. Αυτό ασφαλώς και το γνωρίζεις. Εκείνο που μάλλον δεν ξέρεις, είναι τα νούμερα που «γράφει» το πορνό παγκοσμίως. Νούμερα που δείχνουν πόσο πολύ ο ανδρικός, κυρίως, πληθυσμός, το έχει κατά νου, ασχολείται με αυτό και γενικότερα, την ψάχνει γύρω από κάθε είδους πορνογραφικό υλικό.
Για να δούμε, λοιπόν, ορισμένα νούμερα που πραγματικά εντυπωσιάζουν:

• Η παγκόσμια βιομηχανία πορνό έχει υπολογιστεί ότι αξίζει, σε απόλυτους οικονομικούς αριθμούς, πάνω από 3,8 δισ. ευρώ. Τα μισά από αυτά διακινούνται στις ΗΠΑ.• Οι άντρες αφιερώνουν χρόνο και στο γραφείο για να ρίξουν μια γρήγορη ματιά, σε οτιδήποτε πορνογραφικό κυκλοφορεί (ξέρεις τώρα, ένα powerpoint με καλλίγραμμες καλλονές, συνήθως γυμνές ή ένα βιντεάκι με κάτι γαργαλιστικό). Υπολογίστηκε λοιπόν, ότι ένας στους τέσσερις άνδρες (25%), χαζεύει για πορνό από το γραφείο του. Ο μέσος όρος χρόνου που ξοδεύει κανείς στη δουλειά του για… πεταλουδίτσες και όχι μόνο, είναι 6 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα. Λίγο, ε;

• Η πρώτη επαφή των παιδιών με την πορνογραφία, τώρα πια, υπολογίστηκε πως ξεκινά, κατά μέσο όρο, από την ευαίσθητη ηλικία των 11 ετών. Βασική αιτία θεωρείται το διαδίκτυο και τα τηλεοπτικά πρότυπα, μέσα από διαφημίσεις και ταινίες.

• Το 12% των websites του Internet, αφορά πορνογραφικό υλικό. Το νούμερο που αντιστοιχεί σε αυτό το ποσοστό, είναι 24.644.172 sites. Απίστευτο και όμως αληθινό!• Από όσους σερφάρουν στο διαδίκτυο, ένας στους τρεις ψάχνει για πορνό.
• Το 70% των νέων 18 – 24, που είναι χρήστες internet, παραδέχονται ότι χαζεύουν πορνογραφικό υλικό, το λιγότερο μια φορά το μήνα.

• Σε επίπεδο e-mail, το 8% του συνόλου, σε ημερήσια βάση, αφορά το πορνό και στο σεξ. Άρα μιλάμε για 2.5 δισ. e-mails την ημέρα!

• Σε ό,τι αφορά την παιδική πορνογραφία, καθημερινά εντοπίζονται περίπου 116.000 χτυπήματα στο internet.

• Το 35% του υλικού που κατεβαίνει από το διαδίκτυο, που γίνεται download σε άπταιστα ελληνικά, αφορά – τι άλλο;- πορνογραφία.

πηγή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.