Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής στο Δημαρχείο Ελλησπόντουastinomia_logoΤο χρονικό διάστημα από 01 έως 04-10-2010 άγνωστος-οι δράστες, διέρρηξαν το παράθυρο κτηρίου όπου στεγάζεται το Δημαρχείο Ελλησπόντου στην Κοιλάδα Κοζάνης και αφαίρεσαν: α) ένα (1) χρηματοκιβώτιο βάρους (138) κιλών, το οποίο περιείχε άγνωστο αριθμό βεβαιώσεων κατάθεσης δικαιολογητικών για έκδοση άδειας διαμονής, ένα μπλόκ με παράβολα δημοσίου συνολικού χρηματικού ποσού (1500) ευρώ και άγνωστο αριθμό μπλόκ αποδείξεων από τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Ελλησπόντου Κοζάνης, β) το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ από ταμείο του Δήμου και από συρτάρι του γραφείου ΄Βοήθεια για το σπίτι΄.
Τα κλαπέντα έγγραφα είναι όλα αριθμημένα και σε περίπτωση παράνομης χρήσης τους θα εντοπιστούν ως πλαστά. Ο χώρος εξερευνήθηκε από ειδικό συνεργείο εγκληματολογικών ερευνών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

πηγή: newsinnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.