Διόδια Πολυμύλου Κοζάνης. Κόλαση

imagespolimilouΑυτό που έγινε εχθές το απόγευμα 3 Οκτωβρίου 2010 στα διόδια πολυμύλου Κοζάνης είναι για κλάματα.
Ανεβαίνοντας προς Κοζάνη υπήρχε δύο χιλιόμετρα μποτιλιάρισμα πριν τα διόδια. Έφτανε μέχρι τη σήραγγα Σ13 (για όσους γνωρίζουν την περιοχή),όπου τα αυτοκίνητα σταματούσαν απότομα με κίνδυνο τρακαρίσματος εντός της σήραγγας. Όταν μετά από πολύ ώρα και με αρκετά νεύρα φτάσαμε κοντά στα διόδια ανακαλύψαμε ότι από τα 6 τερματικά συνολικά, τα 2 ήταν ενεργά προς Κοζάνη και τα 4 ενεργά προς Βέροια. Από την αντίθετη πλευρά βέβαια (προς Βέροια) … το ίδιο κακό.
Τα νεύρα όλων στο ζενίθ. Δέκα αυτοκίνητα πριν από εμάς και στις 18:40, εδέησαν οι “υπεύθυνοι;” της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ να σηκώσουν τις μπάρες και να δώσουν ελεύθερη την κίνηση και προς τις 2 κατευθύνσεις. Άκουσον άκουσον : Έξι τερματικά συνολικά και προς τις 2 κατευθύνσεις. Σε αυτόν το δρόμο. Στην Εγνατία Οδό. Που συνδέει χώρες. Καταπληκτική μελέτη πρέπει να έγινε ε? Το Βέροια πολύμυλος από 12 λεπτά έγινε 52 λεπτά συνολικά. Και βέβαια όλοι οι προηγούμενοι από εμάς χρειάστηκε για αυτή τους την ταλαιπωρία να πληρώνουν και 2,8 ευρώ ως επιβράβευση.

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.