ΑΝΤ1: Παρουσίαση προγράμματος 2010 – 2011



PAN_1239Μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά στην τηλεόραση και στο Internet!
Ο ΑΝΤ1 έδωσε και φέτος το καθιερωμένο του ραντεβού με τους ανθρώπους του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς, σε μια ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου του προγράμματος, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Ήταν μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή παρουσίαση, στο πνεύμα της αισθητικής, της φαντασίας και της δυναμικής του ΑΝΤ1, που ενημέρωσε τους καλεσμένους για το πλούσιο πρόγραμμα της τηλεοπτικής σεζόν 2010 – 2011.
Ακολουθώντας σταθερά την πορεία που χάραξε πριν από 3 χρόνια, ο ΑΝΤ1 εξακολουθεί να προσφέρει στον τηλεθεατή ένα πρόγραμμα με φρεσκάδα, σύγχρονη αντίληψη και αισιοδοξία. Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ουσιαστική ενημέρωση, μεγάλη ποικιλία από ψυχαγωγικές προτάσεις και νέες καινοτομίες, οι οποίες ξεπερνούν τα όρια της τηλεοπτικής οθόνης και επεκτείνονται στο Internet.
Αυτό ήταν και το κεντρικό μήνυμα της παρουσίασης, καθώς οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν το σχετικό βίντεο μέσα από τα μάτια ενός δυναμικού τηλεθεατή που βρισκόταν στον πραγματικό του χώρο, δηλαδή σε ένα «σπίτι» που είχε στηθεί πάνω στη σκηνή του Θεάτρου. Ο τηλεθεατής – πρωταγωνιστής της παρουσίασης άνοιξε το… laptop του και άρχισε να επιλέγει τα προγράμματα του σταθμού που ήθελε να παρακολουθήσει στο WEBTV του ΑΝΤ1. Με οδηγό τον κένσορα, οι διάφορες ενότητες του νέου προγράμματος του σταθμού άρχισαν να ξεδιπλώνονται μέσα στον μαγικό κόσμο του Internet. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: ο ΑΝΤ1 δίνει στον τηλεθεατή τη δυνατότητα να ορίζει ο ίδιος τον χρόνο του και τις επιθυμίες του χρησιμοποιώντας το πιο λειτουργικό WEBTV της ελληνικής τηλεόρασης. Το δυναμικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 σε συνδυασμό με τη νέα Internet υπηρεσία, προσφέρουν σε όλους τη δυνατότητα να βλέπουν όποτε και όπου θέλουν το κάθε αγαπημένο τους πρόγραμμα (on demand).
Και φέτος ο ΑΝΤ1 επέλεξε να διατηρήσει το πρόγραμμά του ζωντανό και ευέλικτο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ανανεώνοντας και εμπλουτίζοντάς το συνεχώς με νέες προτάσεις.
Η σεζόν ξεκίνησε με μια νέα πρόταση στην ενημέρωση: το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη – ένα δελτίο με άποψη, αξιοπιστία και χωρίς περιττά λόγια. Την καθημερινή μας ενημέρωση συμπληρώνει και φέτος η μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον ‘εικοσάρη’ πλέον στον ΑΝΤ1, Γιώργο Παπαδάκη.
Στον τομέα της ψυχαγωγίας, το ξεκίνημα της σεζόν φέρνει στον ΑΝΤ1 τέσσερα πολύ «δυνατά» προγράμματα: ένα θρυλικό τηλεπαιχνίδι και τρία shows (τα δύο ήδη επιτυχημένα, το τρίτο ολοκαίνουργιο και πολλά υποσχόμενο). Πρόκειται για τα γνωστά κι αγαπημένα «The X Factor» με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και «Next Top Model» με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, το διεθνώς επιτυχημένο και βραβευμένο «Top Chef» που κάνει τώρα πρεμιέρα και στην Ελλάδα με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ, αλλά και την επιστροφή του «Deal», του παιχνιδιού που μοίρασε τα περισσότερα χρήματα στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.
Παράλληλα, κάποιες «σταθερές αξίες» του ΑΝΤ1 μας δίνουν και πάλι ραντεβού: ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος «10 με 1 μαζί», η Μαρί Κυριακού «Με αγάπη», οι φοβεροί «Ράδιο αρβύλα» Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης, αλλά και ο Θέμος Αναστασιάδης με το «Ola 11».
Το πρόγραμμα συμπληρώνουν δύο αγαπημένες ελληνικές σειρές: η «Ονειροπαγίδα» που επιστρέφει για 2η σεζόν και τα τελευταία, συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς «Κάρμα». Ακόμη, συνεχίζονται οι «μεγάλες Πέμπτες» του ΑΝΤ1, με τρεις ελληνικές ομάδες να διεκδικούν την ευρωπαϊκή διάκριση στο «Europa League Live», καθώς και ένα επιλεγμένο ξένο πρόγραμμα με τις καλύτερες Prime Series (αυτή τη στιγμή προβάλλεται ήδη ο 6ος κύκλος του «Grey’s Anatomy»), τη συνέχεια των δύο τουρκικών σειρών «Χίλιες και μια νύχτες» & «Kismet» που έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό στη χώρα μας και όπως πάντα, τα καλύτερα Sunday Movies και Top League Movies της Πέμπτης, πολλά από αυτά σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.
Κατά τη διάρκεια της σεζόν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα προστεθούν ακόμα:
ψυχαγωγικά προγράμματα που προκάλεσαν αίσθηση και επιστρέφουν, αλλά και νέα πρωτοποριακά προγράμματα που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως («Dancing with the stars», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «Με το δεξί», «Wipe out», «Real housewives», «Don’t tell the bride», «Deal with it» και βέβαια, ο διαγωνισμός ομορφιάς «Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young»)
οι ελληνικές σειρές «Πόλεμος των άστρων», «Ελεύθερος και ωραίος», «Steps» και «Χωρίς όρια»
διάσημες και πολυβραβευμένες ξένες σειρές («True blood» 3ος κύκλος, «The Pacific», «Prison break» 4ος κύκλος, «Criminal minds» 3ος κύκλος, «Brothers and sisters», «Entourage» κ.ά).

Τέλος, η μεγάλη καινοτομία του ΑΝΤ1 για φέτος είναι στο Internet! Μετά την πρωτοφανή επιτυχία του, ο ΑΝΤ1 WEBTV προχωρά φέτος ένα βήμα παραπέρα με τη δημιουργία του WEB TV PLUS, που παρέχει επιπλέον περιεχόμενο από αυτό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, δύο ελληνικές νεανικές web series: την ολοκαίνουργια παραγωγή “See you around” και τη δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου «The Flatmates», που φέτος ‘μετακομίζει’ στο WEBTV του ΑΝΤ1!

Πριν από την προβολή του βίντεο με το νέο πρόγραμμα του σταθμού, μίλησαν ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού, ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1 Γιώργος Λεβέντης, ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλλης, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος και η Εμπορική Διευθύντρια του ΑΝΤ1 Νανή Τράκα.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, είπε μεταξύ άλλων ότι η σεζόν που ξεκινά, θα είναι γεμάτη προκλήσεις και ότι πρόκειται να δούμε σημαντικές αλλαγές στη βιομηχανία των ΜΜΕ. Τόνισε, όμως, ότι «ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι καλά προετοιμασμένος, ώστε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις αυτές». Συνεχίζοντας, συμπλήρωσε ότι ο κόσμος θα δει φέτος περισσότερη τηλεόραση λόγω των νέων συνθηκών και επομένως, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ καλά τηλεοπτικά προϊόντα». Αναφορικά με την πλήρη και πολύ επιτυχημένη ανανέωση που πέτυχε ο ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια στην εικόνα και το περιεχόμενό του, είπε ότι «πίσω από αυτή την τεράστια αλλαγή του ΑΝΤ1 κρύβεται η ‘dream team’ του σταθμού που δούλεψε σκληρά».

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1, κ. Γιώργος Λεβέντης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «η προσπάθεια των τελευταίων 3 χρόνων έχει πλέον ολοκληρωθεί με επιτυχία και ότι αυτή τη στιγμή, η αίσθηση που βγάζει ο ΑΝΤ1 προς τα έξω εκφράζει την αλλαγή του, τη νέα του ταυτότητα. Φέτος ο ΑΝΤ1 έκανε το καλύτερο λανσάρισμα των τελευταίων ετών». Παράλληλα, τόνισε την έντονη παρουσία του ΑΝΤ1 στο Internet και τη δυνατότητά του να παράγει και να εκμεταλλεύεται περιεχόμενο όχι μόνο μέσα από την τηλεόραση, αλλά σε πολλαπλά μέσα όπως το ANT1 WEBTV. Εκτός από το πρωτοποριακό WEBTV PLUS, ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε και στο antennanews.gr, μια καινούργια σελίδα στην ενημέρωση που θα εγκαινιαστεί σε λίγες μέρες στο site του ΑΝΤ1 και θα ενημερώνεται συνεχώς με όλα τα νέα της επικαιρότητας με τη συμμετοχή όλων των δημοσιογράφων του ΑΝΤ1.

Κατόπιν, το λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης του σταθμού, Στρατής Λιαρέλλης. Μιλώντας για το νέο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, είπε μεταξύ άλλων ότι ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να επαναφέρει τις ειδήσεις όπως τις ξέραμε παλαιότερα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το μόνο που δεν θα υπάρχει στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα είναι οτιδήποτε θίγει την υπόληψη και την αισθητική, τόσο τη δική μας, όσο και των τηλεθεατών». Ανέφερε ότι είναι ένα πολυθεματικό δελτίο ειδήσεων και αποτελεί μια στρατηγική επιλογή του Ομίλου. Τέλος, μίλησε για την πολύ καλή δουλειά της δυνατής και έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων και τεχνικών των ειδήσεων και έκλεισε με την υπόσχεση ότι θα προσφέρουν ένα πραγματικό δελτίο ειδήσεων, με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται.

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, προτού παρουσιάσει αναλυτικά το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, δήλωσε ότι μετά από 3 χρόνια προσπάθειας για αλλαγή του σταθμού σε όλα τα επίπεδα, φέτος βλέπουμε την ωρίμανση του ΑΝΤ1. Και αυτή τη σεζόν ο ΑΝΤ1 επιμένει σε ένα πλήρες μίγμα προγράμματος που προσφέρει ποικιλία επιλογών στον τηλεθεατή. Τόνισε μάλιστα ότι όλοι οι σταθμοί έχουν πλέον αντιληφθεί την ανάγκη για ένα τέτοιο μίγμα προγράμματος και ακολουθούν την ίδια γραμμή με τον ΑΝΤ1. Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 περιέχει τα ‘δυνατά χαρτιά’ του σταθμού – προγράμματα που προκάλεσαν αίσθηση στο παρελθόν και συνεχίζονται – αλλά και καινούργιες ψυχαγωγικές προτάσεις για όλα τα γούστα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ειδικότερα για το prime time, ο ΑΝΤ1 έχει κάθε μέρα μια διαφορετική εναλλακτική πρόταση.

Τέλος, η Εμπορική Διευθύντρια του ΑΝΤ1, Νανή Τράκα, σχολιάζοντας τις νέες, δύσκολες συνθήκες στην αγορά των ΜΜΕ, είπε ότι τώρα περισσότερο από ποτέ η συνεργασία ανάμεσα στα MME και τη διαφημιστική αγορά είναι απαραίτητη, προκειμένου να ωφεληθούν εκατέρωθεν.

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου: ένα πάρτι με ζωντανή μουσική από το δημοφιλές γκρουπ 48 Ώρες, που αναδείχθηκε από το περσινό X FACTOR, αλλά και DJ set από τον Νίκο Μουρατίδη και από παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού ΡΥΘΜΟΣ 949.

Ο ΑΝΤ1 ξεκινά μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν με δύναμη, δημιουργικότητα, φαντασία, αισιοδοξία και με το πιο «φρέσκο» πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης!

πηγή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.