«Γαμομπελάδες» εν μέσω κρίσης



2F3A7D32EE9CAA4AF2CA01B815B11B5DΟι συμμετοχές για το νέο γαμήλιο ριάλιτι του ΑΝΤ1, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το δεύτερο μισό της σεζόν έχουν ήδη αρχίσει να μαζεύονται. Η ιδέα του συγκεκριμένου ριάλιτι με τίτλο «Dont tell the bride» έχει δοκιμαστεί τόσο στην Αμερική όσο και στη Μεγάλη Βρετανία, όπου προβάλλεται τα τελευταία χρόνια. Όπως αναφέρει το περιοδικό «TVzapping» κομβικό και καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού, εκτός από τα χρήματα που δίνονται στο ζευγάρι ένα μήνα πριν από το γάμο του, είναι το γεγονός ότι όλον τον προγραμματισμό του γάμου τον κάνει ο γαμπρός χωρίς την παραμικρή αρωγή της νύφης!

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να πετάξει το «μπαλάκι» στον αδύναμο συνήθως κρίκο… δηλαδή το γαμπρό… και να παρουσιάσει όσα ευτράπελα θα υπάρξουν από την ώρα που ο μελλόνυμφος θα εισπράξει τα χρήματα μέχρι την ώρα που το ζευγάρι θα μπει στη γαμήλια δεξίωση, σημάδι ότι πια και όλα τα προηγούμενα έχουν πάει ρολόι. Κάθε εκπομπή παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό ζευγάρι, μας δείχνει το περιβάλλον του, την οικονομική του κατάσταση ενώ θίγει και τυχόν «προβλήματα» που υπάρχουν στην προετοιμασία της τελετής… Στο συγκεκριμένο ριάλιτι δεν υπάρχει παρουσιαστής αλλά μόνο τρεις αφηγητές που λειτουργούν ως «συνδετικοί κρίκοι» σε αυτά που βλέπουμε στην οθόνη μας ενώ μας επεξηγούν κάθε φορά τα παρασκήνια της διαδικασίας. Η κάμερα της εκπομπής εστιάζει και στις δύο πλευρές, δείχνοντας σκηνές και από το περιβάλλον του γαμπρού αλλά και από αυτό της μέλλουσας νύφης! Η ιστορία του παιχνιδιού έχει δείξει ότι μπορεί να γίνουν πολλά : Από το να χαθούν όλα τα χρήματα στο bachelor party του γαμπρού μέχρι να κινδυνεύσει να μη γίνει τελικά ο γάμος…

πηγή: newsbeast

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.