Λαζόπουλος: Tελευταία χρονιά για το Τσαντίρι



lazopoulos_446789719Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται πως από τώρα σκέφτεται την στιγμή που θα αποχαιρετήσει την τηλεόραση, τι κι αν τα μηχανάκια της AGB χτυπάνε «κόκκινο» σε κάθε του εμφάνιση.

 “Το 2011 κλείνω τριάντα χρόνια στο ελληνικό θέατρο, στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Είναι η τελευταία χρονιά που θα κάνω το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και θα μείνω ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την τηλεόραση. Θέλω το οτιδήποτε κάνω από εκεί και πέρα να αποτελεί έκπληξη για μένα. Θέλω να μηδενίζω. Μου είναι θεμελιώδες.”, εξομολογείται ο Λάκης Λαζόπουλος στο περιοδικό “Athens Voice” και αποκάλυψε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να εργασθεί ως συγγραφέας στο εξωτερικό…. Τι απαντά όμως ο Λάκης όταν ο δημοσιογράφος του λέει ότι η αποχώρησή του θα στενοχωρήσει πολλούς και κυρίως τους Γερμανούς του Alpha; ”Σωπάτε. Τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει αναντικατάστατους”, είπε χαρακτηριστικάι ο Λάκης που φαίνεται να γνωρίζει καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης. Μπορεί λοιπόν του χρόνου να μην έχουμε «Αλ Τσαντίρι» για φέτος όμως και για κάθε Τρίτη βράδυ ο Λάκης μας υπόσχεται πολύ γέλιο.

 

 

πηγή: suvlaki.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.