Λέων



Ο ξαφνικός θυμός σας και οι συναισθηματικές μεταπτώσεις σας, θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ζωή σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε ήρεμοι. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο μήνα. Τα οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν αρκετά, αν και δεν θα υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για να περάσετε με την οικογένεια σας. Κάποια διαμάχη θα μπορούσε να ξεσπάσει με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Στη καριέρα σας θα υπάρχει ανάπτυξη, και θα είστε προσανατολισμένοι στη πρόοδο που θα οφείλεται στη δυνατότητα σας να επωφεληθείτε από τον κοινωνικό σας κύκλο για να αναπτυχτείτε. Θα αναλάβετε την πρωτοβουλία και θα εργάζεστε με δημιουργικότητα, η οποία θα αποφέρει άνοδο στη εργασία σας. Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι και θα σας βοηθήσουν στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

Τα οικονομικά σας θα πάνε αρκετά καλά. Κέρδη θα προκύψουν από ανέλπιστες πηγές. Τα έσοδα σας θα είναι πολύ καλά αλλά θα προβληματιστείτε λίγο προς το τέλος του μήνα.

Η αισθηματική σας ζωή, για τους αδέσμευτους θα είναι πολύ καλή. Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, αν και κάποια ζητήματα του παρελθόντος που θα απασχολούν το μυαλό σας, ίσως να μην σας αφήσουν να εκμεταλλευτείτε τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν. Αν είστε σε σχέση, η εξέλιξη θα είναι καλή και θα οδηγηθείτε στην σταθερότητα και στη δέσμευση. Κάποιες πιέσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος αλλά γενικά, θα επικρατήσει μια περίοδος ειρήνης και αρμονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.