Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στην Εγνατία, στα διόδια Πολυμύλου – Δείτε φωτογραφίες από τη σύγκρουση των οχημάτων



Τροχαίο ατύχημα με 3 οχήματα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 16 Ιουνίου 2018 στις 9:20, στην Εγνατία οδό και συγκεκριμένα στα διόδια Πολυμύλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο φαίνεται να προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα όχημα φαίνεται να έχει αλλάξει η κατεύθυνση του, ενώ το όχημα που προσέκρουσε κατέληξε τελικώς στο διαχωριστικό στηθαίο. Ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε, φαίνεται να έχει γλιτώσει την τελευταία στιγμή τη σφοδρή σύγκρουση με τα προπορευόμενα οχήματα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR.

Για καλή τύχη όλων, δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί των επιβατών των οχημάτων που συμμετείχαν στην καραμπόλα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι οδηγοί κάνουν λόγο για πολύ αυξημένη ομίχλη στην περιοχή και για ολισθηρότητα στο οδόστρωμα.

Για αρκετή ώρα υπήρξαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία Βέροιας στο σημείο, ενώ στην κυκλοφορία είχε δοθεί μόνο η μία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το τροχαίο ατύχημα στα διόδια Πολυμύλου:

 

 

 

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

11 σχόλια στο άρθρο “Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στην Εγνατία, στα διόδια Πολυμύλου – Δείτε φωτογραφίες από τη σύγκρουση των οχημάτων

  1. Ευτηχως δεν υπήρξαν θύματα πρώτον κ δεύτερων όταν έχει ομίχλη κ ολισθηροτητα στο δρόμο κύριοι όλοι εσείς αλλά κ εμείς που οδηγαμε δν βιαζόμαστε κ δν τρέχουμε στους δρόμους.

  2. ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ,

    1. ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ…ΟΤΑΝ Ο ΥΠΑΝΑΠΤΙΚΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΒΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΙΧ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΦΡΕΝΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΤΕΕΕΕΕ…. ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΕΕ

  3. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί στο τροχαίο ατύχημα.
    Σε αντίθεση με τους σφοδρούς τραυματισμούς που έπαθαν τα μάτια μας διαβάζοντας τα ανορθόγραφα σχόλια παραπάνω.
    ΤΙ ΚΑΝΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.