Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο 10χρονο παιδί έπειτα από επίθεση αδέσποτου σκύλου στην πλατεία της Πτολεμαΐδας



Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχτηκε ένα 10χρονο αγόρι από την Πτολεμαΐδα, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στις 22.30, την ώρα που έπαιζε στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το 10χρονο αγόρι δέχτηκε επίθεση την ώρα που έπαιζε με τους συνομήλικούς του, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το σκυλί επιτέθηκε στον 10χρονο κατά τη διάρκεια που έκανε ποδήλατο.

Οι γονείς αλλά και όσοι βρισκόταν εκείνη την ώρα στο συμβάν, πάγωσαν στο θέαμα, παρακολουθώντας την επίθεση του σκύλου προς τον 10χρονο, ενώ ανέφεραν ότι από το άγριο δάγκωμα, του έσκισε το παντελόνι.

Ο 10χρονος διακομίσθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας προκειμένου να του παρασχεθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ενώ στο σημείο έσπευσαν άντρες της Αστυνομίας και του Δήμου Πτολεμαΐδας προκειμένου να εντοπίσουν το αδέσποτο ζώο και να ελέγξουν τη συμπεριφορά του.

Οι γονείς των παιδιών που έγιναν μάρτυρες του συγκεκριμένου συμβάντος δήλωσαν στο KOZANILIFE.GR:

«Είναι πλέον μάστιγα, κάνεις δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Δεν μπορούμε ούτε να βγούμε με τα παιδιά μας. Ας αλλάξει επιτέλους ο νόμος που αφήνει τόσα περιθώρια στην εγκατάλειψη των ζώων. Φυσικά και τα ζώα δεν φταίνε. Ας ξεκινήσουμε από τη ρίζα του προβλήματος που είναι η εγκατάλειψη των ζώων από αυτούς που υποτίθεται τα αγαπούν. Λες και το ζώο είναι αξεσουάρ. Το πήραν, το βαρέθηκαν, το εγκαταλείπουν. Εμείς πάντως αλλιώς μεγαλώσαμε. Όταν παίρνεις ένα ζώο, θα πρέπει να είσαι υπεύθυνος και σίγουρος ότι μπορείς να του παρέχεις ότι χρειαστεί, όπως ένα ακόμα μέλος της οικογένειας. Διαφορετικά, μην το παίρνεις καθόλου».

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο 10χρονο παιδί έπειτα από επίθεση αδέσποτου σκύλου στην πλατεία της Πτολεμαΐδας

  1. Ναι είναι σοβαρό το θέμα της εγκαταλείψεις των ζώων μήπως όμως πρέπει να μεριμνήσει και ο Δήμος σε άυτα τα συχνά πλέον θέματα με αδέσποτα ??????
    Πριν συμβούν τα ανεπανόρθωτα !!!!!!!
    Ευχαριστώ ……..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.