Ληστεία και απόπειρα ληστείας σε 2 σπίτια στη Λευκοπηγή Κοζάνης με τη μέθοδο της εξαπάτησης – Επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών



astinomia_antras_peripoliko

Μία ληστεία και μία απόπειρα ληστείας έλαβαν χώρα στη Λευκοπηγή Κοζάνης το πρωί της Παρασκευής 20 Απριλίου 2018.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, άγνωστοι δράστες, προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η, αποπειράθηκαν να εισβάλλουν στο εσωτερικό δύο σπιτιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην πρώτη περίπτωση οι δράστες αφού προέτρεψαν την ηλικιωμένη γυναίκα να τους ανοίξει, την απώθησαν και διά της βίας αφαίρεσαν από το σπίτι της το ποσό των 900 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, με την ίδια μέθοδο της εξαπάτησης οι δράστες δεν έγιναν πιστευτοί από το υποψήφιο θύμα το οποίο κάλεσε την Αστυνομία.

Από το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιούνται έρευνες από την Ασφάλεια Κοζάνης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι φαίνεται να είναι τουλάχιστον δύο, ενώ έχουν γίνει και αρκετές προσαγωγές υπόπτων.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ληστεία και απόπειρα ληστείας σε 2 σπίτια στη Λευκοπηγή Κοζάνης με τη μέθοδο της εξαπάτησης – Επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών

  1. Εμ βέβαια σε ηλικιωμένους χτυπάνε γιατί ξέρουν ότι δν θα μπορέσουν να αντιδράσουν οι άνθρωποι αλήτες κ το κακό είναι ότι αν τολμήσεις να προστατεύει τον εαυτό σου με τον οποιονδήποτε τρόπο θα έχεις κ κυρώσεις έλεος δλδ θα μας κατακλεβουν κ θα τους αφήνουμε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.