Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη για τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μ. Δημητριάδη – Δείτε φωτογραφίες



20180316_132317

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Μαρτίου 2018 στη διασταύρωση των οδών Γκέρτσου με Αριστοτέλους στην Κοζάνη.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη συγκεκριμένη διασταύρωση, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα οδηγούσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Μίμης Δημητριάδης, ενώ από τη σύγκρουση των οχημάτων υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

1fghjkmdghjksrftgyhxfghjgf

 

 

 

2dsfgjhnsfgjgdfhjngh

 

 

20180316_132317

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

9 σχόλια στο άρθρο “Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη για τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μ. Δημητριάδη – Δείτε φωτογραφίες

  1. Και άργησε να γίνει λογικό αφού είχαν την φαεινή ιδέα να αφήσουν τα φανάρια μόνιμα στο πορτοκαλί! Με ρίσκο παίρναμε απέναντι κάθε μέρα αφού δεν χτύπησαν κάποιον παλι καλά.

  2. Τα φανάρια προκαλουν μποτιλιάρισμα ας δημιουργήσουν κύκλο, χώρος υπάρχει……..παντού οπου είναι εφικτό καταργούν τα φανάρια με κυκλικους κόμβους

  3. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΠΙΑ….ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ….ΚΑΙ Η ΠΕΖΗ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ…..ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙ….ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ……..

  4. Όχι φανάρια εκεί παιδιά, γίνεται πανικός από κίνηση. Εξάλλου δεν τα θέλει και η Πυροσβεστική, όπως και τα φανάρια στο Νοσοκομείο, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν σε περίπτωση συμβάντος. Ας βρουν άλλο τρόπο για να λύσουν το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο. Απτη στιγμή που δεν έχουμε περιφερειακό δρόμο, μην το ψάχνετε παιδιά, θα υπάρχει παντα πρόβλημα εκεί!

  5. Δηλαδή το να ελέγξεις και να βγεις δεν παίζει;;
    Πάντα φταίνε οι αρμόδιοι και όχι εμείς;;;
    Και άλλον κυκλικό κόμβο χρειαζόμαστε;;;
    Τα μάτια μας και το μυαλό μας που τα έχουμε όταν οδηγούμε;;

  6. Τι κυκλικό κόμβο να κάνουν ρε παιδιά;;;;; Τα φανάρια είναι απαραίτητα και πρέπει να λειτουργούν κανονικά, όπως γίνεται σε όλες τις πόλεις των πολιτισμένων χωρών!!!!!!! Είδαμε και με τους κυκλικούς κόμβους πόσο βελτιώθηκε η κατάσταση!!!! Και εκτός από τα φανάρια, χρειάζεται και η προσοχή όλων, οδηγών και πεζών!!! Δεν βλέπω κανέναν να προσέχει στο δρόμο… Και η Τροχαία δυστυχώς σπάνια εμφανίζεται…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.