Βίντεο: Κατάληψη από μέλη του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης παρουσία ισχυρής Αστυνομικής δύναμης



27537106_10215409905869038_859856901_o

Κατάληψη πραγματοποίησαν μέλη της Ταξικής Ενότητας στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2018, ημέρα που ήταν προγραμματισμένη η διαδικασία εκλογής της Εφορευτικής Επιτροπής του Εργατικού Κέντρου, με τους συνέδρους να αποχωρούν λίγο μετά τις 19:00.

Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν αρκετά έντονη από νωρίς, χωρίς να χρειαστεί η επέμβασή της.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ακόμη μια φορά οι προσπάθειες των εργατοπατέρων της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ έπεσαν στο κενό καθώς μετά την παρέμβαση των ταξικών σωματείων, των εργαζομένων, αποτράπηκαν οι νόθες διαδικασίες για εκλογή «εφορευτικής επιτροπής», διαδικασίες τις οποίες η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν σαν τους «κλέφτες» μεσ’ τη νύχτα χωρίς να έχουν αυτό το δικαίωμα και χωρίς ειδοποίηση των αντιπροσώπων.

Δεν πέρασε επίσης η προσπάθεια της ασφάλειας να τρομοκρατήσει έχοντας έντονη παρουσία γύρω από το εργατικό κέντρο. Μετά από τη δυναμική κατάληψη του κτιρίου του Εργατικού Κέντρου από τις ταξικές δυνάμεις αποχώρησαν.

Μετά την αποφασιστική στάση των εργαζόμενων οι εργατοπατέρες έφυγαν χωρίς να έχουν καταφέρει να πετύχουν τα αντεργατικά τους σχέδια για να βάλουν στο χέρι και να αλυσοδέσουν το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Αυτή την ώρα οι ταξικές δυνάμεις πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Κοζάνης με στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων.

Τους κάνουμε γνωστό ότι όποια προσπάθεια και να μεθοδεύσουν για να περάσουν τα αντεργατικά του σχέδια θα βρουν τους εργαζόμενους της Κοζάνης μπροστά τους.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΑΞΙΚΑ – ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Κατάληψη από μέλη του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης παρουσία ισχυρής Αστυνομικής δύναμης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.