Καστοριά: Σε ειδική κρύπτη κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου έκρυψε 27χρονος 20 κιλά κάνναβης – Δείτε το βίντεο



465hyq4huyqw4hy4yh4hy45

– Σύλληψη 27χρονου σε περιοχή της Καστοριάς για διακίνηση ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 20 κιλών
– Μέρος της ανωτέρω ποσότητας κάνναβης είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη Ι.Χ.Ε. οχήματος

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία, το απόγευμα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2017 σε περιοχή της Καστοριάς, συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η οργανωμένη και συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του 27χρονου, που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας σταθμεύθηκε όχημα το οποίο οδηγούσε ο 27χρονος ιδιοκτήτης του, εντός του οποίου μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν σε 1 ταξιδιωτικό σάκο και σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, 37 πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 20 κιλών και 15 γραμμαρίων, τις οποίες ο 27χρονος μετέφερε με σκοπό τη διακίνησή τους.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
20 κιλά και 15 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
2 κινητά τηλέφωνα,
2 κάρτες SIM και
χρηματικό ποσό -200- ευρώ.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

2 σχόλια στο άρθρο “Καστοριά: Σε ειδική κρύπτη κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου έκρυψε 27χρονος 20 κιλά κάνναβης – Δείτε το βίντεο

  1. Ειδοποίηση: Καστοριά: Έκρυψε 20 κιλά κάνναβης κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου [vid] - Ειδήσεις Newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.