Σουβλάκι με γεύση… Κοζάνης στην Αυστραλία! Ουρές στη Μελβούρνη για ένα σουβλάκι σε εστιατόριο Κοζανιτών – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



21743022_1719043058405146_7004902172871291436_n

Ουρές σχηματίζονται σε Ελληνικό εστιατόριο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, για να απολαύσουν το ελληνικότατο σουβλάκι, κάθε καταγωγής καλοφαγάδες.

Πρόκειται για το εστιατόριο Souvlaki GR, το οποίο διατηρούν στην Μελβούρνη Κοζανίτες με καταγωγή από τα Πετρανά και την Πτολεμαΐδα!

Οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων, διατηρούν δύο εστιατόρια στη Μελβούρνη, σε διαφορετικές περιοχές, ενώ 2ο εστιατόριο άνοιξε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη και οι ουρές που σχηματίζονται στο συγκεκριμένο εστιατόριο για ένα σουβλάκι, είναι εντυπωσιακές!

Όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR ο μάνατζερ των εστιατορίων ο κ. Λάζαρος Αρναουτίδης, που έφυγε από τη γενέτειρά του την Κοζάνη προ διετίας:

«Το σουβλάκι είναι αγαπημένο φαγητό όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και των ξένων.Έχουμε δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα άκρως Ελληνική στα εστιατόρια μας για να μπορούμε να μεταφέρουμε και να μεταδίδουμε τον Ελληνικό παλμό όχι μόνο στους ξένους, αλλά και σε μας τους ίδιους, που μας λείπει η χώρα μας. Η Ελλάδα και οι Έλληνες υπάρχουν παντού και είμαστε ενωμένοι.»

Αξιοσημείωτο είναι ότι στα δύο εστιατόρια των Κοζανιτών από τα Πετρανά, τα περισσότερα άτομα που απασχολούνται είναι Έλληνες με το μεγαλύτερο, μάλιστα, ποσοστό αυτών να είναι Κοζανίτες.

Το σουβλάκι είναι αναμφισβήτητα διεθνώς αγαπημένη τροφή και οι δικοί μας συντοπίτες δίνουν το δικό τους στίγμα του Ελληνικού αλλά του Κοζανίτικου παλμού στη μακρινή Αυστραλία.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε το KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”520″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Σουβλάκι με γεύση… Κοζάνης στην Αυστραλία! Ουρές στη Μελβούρνη για ένα σουβλάκι σε εστιατόριο Κοζανιτών – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Ρουλα Μπογατινη

    - Edit

    Απαντήστε

    Μπραβο σκιζεται..-τελεια οργανωση!!!!Λαζο εισαι κουκλακι…καλοριζικο και χρυσες δουλειες!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.