Ποιοι Κοζανίτες παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για το μητρώο στελεχών της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη;



3dfghyjdgtjghjghjghjg

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τρίτης 23 Μαΐου 2017 έλαβε χώρα εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας παρουσία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία προσκλήθηκαν όλα τα στελέχη του κόμματος που κατέθεσαν αίτηση ή κλήθηκαν για να το στελεχώσουν με σκοπό οι ίδιοι να αποτελέσουν «δεξαμενή» για τα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε βίντεο με τα 10 επιλεγμένα στελέχη που έκαναν αίτηση στο μητρώο της Νέας Δημοκρατίας και στο οποίο συμμετείχε η γνωστή δικηγόρος από την Καστοριά Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR έντονη ήταν η παρουσία ατόμων και στελεχών στην εκδήλωση από την ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Κοζάνης. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Τζίτζικας, Τάσος Φούντογλου, Βασίλης Μαμάτσιος, Στάθης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Τοπαλίδης, Δημήτρης Τσίμπλινας, Νούλα Χρυσοχοΐδου, Παντελής Καρακασίδης, Φώτης Ζυγούρης, Θανάσης Δερμιτζάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σιόλιος, Γιάννης Ασπράγκαθος και Αντώνης Πουγαρίδης.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

2tdeuiyetyitdiuiyuy7

2srtuhjsrjurytjutyj

1dghjdgjnmgdhjghjghjgh

3dfghyjdgtjghjghjghjg

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Ποιοι Κοζανίτες παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για το μητρώο στελεχών της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη;

  1. Μητσοτάκης +Γκραποφσκι….
    Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να ξεχνά τις ανθελληνικές θέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη σε πλείστα όσα ζητήματα Εθνικών θεμάτων ! Μεγάλο Τζάκι από προ προ πάππου Ε. Βενιζέλο ‘ από εκεί κρατά η σκουφιά τον Μητσοτάκηδων συνεχίζοντας την εξόντωση ελλήνων !!!! όπως αναφέρει ο κ Α . Μ. Παπαδάκης στο έργο του «Βιογραφία Ελ. Βενιζέλου» το 1930 δώρισε το NOBEL Ειρήνης στον ΚΕΜΑΛ διότι θανάτωσε εκ Έλληνες και έσβησε την λέξει Ελλάδα από την γηγενή πατρίδα μας Μικρά Ασία . Πατρίδα του Διογένη/ Ιωνα / Ομήρου / Αισώπου κλπ κλπ Ελλήνων .

    Σήμερα ο δις εγγονός και γέννημα από ότι ακούμε την Ντόρας (διότι η Μαρίκα μεγάλη σε ηλικία και άρρωστη με σκλήρυνση κατά πλάκας .., τότε !!!! ) θα συνεχίσει τα χειρότερα του Τσιπρα.., διότι είναι ένα και αυτό.., με μια σύζυγο ακούμε ξένης αλλά εβραϊκής καταγωγής όπως και ο Βενιζέλος Μητσοτάκης / Παπανδρέου/ Σαμαράς /Σημίτης / Μπακογιάννης κλπ κλπ όλοι με ομιχλώδη ονόματα ακούμε και Καραμανλής , η κ Μαρεβα η οφ-σορ της Siemens + Χριστοφοράκος, μαζί με Σαμαρά με γνώση από τιτάνιες εργασίες μεθοδεύει πουλήσεις ελληνικής περιούσιες σε άτομα ανήκοντα στο Δόγμα του Τίτου Φλαβιου που δημιούργησε την Ρωμαϊκή Κοινότητα ..,

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.