Κοζάνη: Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στο τροχαίο ατύχημα μέσα σε σήραγγα της Εγνατίας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



1sftghsfhjfgshjfghj

-Τυχερός στην ατυχία του ο οδηγός του αυτοκινήτου
-Ερωτηματικά στο κατά πόσο τηρούνται οι κανόνες οδικής ασφάλειας από τους οδηγούς βαρέων οχημάτων

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου από την Κοζάνη όπου φορτηγό συγκρούστηκε στο σταθμευμένο του όχημα, μέσα σε σήραγγα της Εγνατίας Οδού.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Μαΐου στις 16:00, όταν λόγω βλάβης του αυτοκινήτου του και ενώ κινούνταν με κατεύθυνση προς Κοζάνη, αναγκάστηκε να σταματήσει εντός σήραγγας της Εγνατίας Οδού. Ο ίδιος βγήκε αμέσως από το όχημά του, τοποθέτησε τα προβλεπόμενα διακριτικά (τρίγωνο) και προειδοποιούσε τα διερχόμενα οχήματα να αλλάξουν κατεύθυνση σε απόσταση 30 τουλάχιστον μέτρων πριν το όχημά του, έως ότου φτάσουν οι άντρες της Εγνατίας Οδού.

Διερχόμενη νταλίκα με οδηγό Ρουμανικής καταγωγής για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δεν είδε ούτε τα διακριτικά αλλά και τον ίδιο τον οδηγό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το σταθμευμένο όχημα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο οδηγός της νταλίκας δεν πρόλαβε να φρενάρει, με τον ίδιο να αντιλαμβάνεται το γεγονός μετά από την σύγκρουση, σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού του ΙΧ αυτοκινήτου.

Για καλή του τύχη ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν βρισκόταν μέσα στο όχημα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης και αποφευχθήκαν τα χειρότερα, ενώ από τύχη δεν υπήρχαν άλλοι επιβαίνοντες, ούτε ενεπλάκησαν άλλα οχήματα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο KOZANILIFE.GR, θα μπορούσε στο ταξίδι αυτό να είναι και η σύζυγός, ως συνήθως.

Από το ατύχημα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ το αυτοκίνητο καθώς επίσης και το αγροτικό μηχάνημα που μετέφερε ο οδηγός του ΙΧ υπέστησαν μεγάλες υλικές ζημιές.

Πολλά παραμένουν τα ερωτηματικά στο κατά πόσο τηρούνται οι κανόνες οδικής ασφάλειας -για παράδειγμα οι συχνές στάσεις στα μεγάλα δρομολόγια- από τους επαγγελματίες οδηγούς βαρέων οχημάτων και κυρίως ξένων χωρών, που αρκετά συχνά εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το ατύχημα:

2sfyjstfjtgxjktyjkyt

3srftjsrfjstjtyjrt

4srtyjsrtyjustryjtyjyt

5adfrhardhrdfhrdf

1sftghsfhjfgshjfghj

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στο τροχαίο ατύχημα μέσα σε σήραγγα της Εγνατίας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Νομίζω ότι θα πρέπει εκεί στα κλιμάκια της αστυνομίας να θέσουν το πρόβλημα με τους βαλκάνιους και Τούρκους οδηγούς και να αναλάβουν δράση αλλιώς θα θρηνήσουμε θύματα.
    Έχουμε που έχουμε τους δικούς μας με τον παλαβό τρόπο οδηγήσεις μην πλέξουμε και με τους εισαγόμενους .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.