Απόπειρα απαγωγής 24χρονης στο Βελβεντό! Βανάκι με 3 άτομα επιχείρησε να την απαγάγει – Την έσωσαν τα αδέσποτα σκυλιά!



astinomia_peripoliko_vradi

Δύσκολες στιγμές για μια 24χρονη κοπέλα από το Βελβεντό το βράδυ της Κυριακής 30 Απριλίου!

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 03:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 1 Μαΐου, στο Βελβεντό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, διερχόμενη κοπέλα ηλικίας 25 ετών, κοντά σε πιτσαρία του χωριού, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της, ένα λευκό όχημα τύπου βαν, σταμάτησε δίπλα της.

Από το βαν βγήκαν 2 άντρες και άρπαξαν αμέσως την κοπέλα, με σκοπό να την βάλουν μέσα στο όχημα. Η ίδια αντιστάθηκε. Για καλή της τύχη, στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν αδέσποτα σκυλιά της περιοχής τα οποία επιτέθηκαν στους άγνωστους άντρες. Από την αναστάτωση που προκλήθηκε, οι άγνωστοι άφησαν την κοπέλα, μπήκαν στο όχημά τους και έφυγαν αμέσως!

Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό την Δευτέρα 1 Μαΐου στο Α.Τ. Σερβίων.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

45 σχόλια στο άρθρο “Απόπειρα απαγωγής 24χρονης στο Βελβεντό! Βανάκι με 3 άτομα επιχείρησε να την απαγάγει – Την έσωσαν τα αδέσποτα σκυλιά!

    1. Και εσύ που ξέρεις ότι είναι ψέμα ήσουνα εκεί να δεις ? για αυτό είναι καλά να σκέφτεσαι προτού γράψεις κάτι.

  1. Απόπειρα απαγωγής στις 3:30 και δηλώθηκε κάποια στιγμή στις 1 του μηνός και όχι την ίδια στιγμή …. μήπως κάποιος μπέρδεψε την Πρωτομαγιά με την Πρωταπριλιά;; Λέω μήπως;;;

    1. εσυ που το πεζεις εξυπνος ξερεις την αποασταση βελβντου με σερβια?και ερημια?τι νομηζεις ειναι ομονοια κηωελη και ανα πασα στιγμη σταματας ταξι και πας?αλλα σαν και σενα στοκοι υπαρχουν γιαυτο παει κατα διαολου η ελλας.λες μονο κατι για να πεις χωρις να εχεις γνωση.και τα σκυλια εχουν δειξει στους αιωνες οτι εχουν σωσει και θα σωζουν τον ανθρωπο.

  2. Πάτε καλά? Τον πανικό της κοπέλας τον ξέρετε και λέτε ότι είναι ψέματα? Αν σας τύχει κάτι τέτοιο, εσείς φροντίστε να τρέξετε στην Αστυνομία πρώτα πρώτα, και μη πάτε σπίτι σας να ηρεμήσετε σε πρώτη φάση, ας πούμε. Μη σχολιάζετε τόσο εύκολα κάτι που δεν γνωρίζετε.

  3. Δεν ξερω αν ειναι αλήθεια ή ψεμα αλλα η αντιδραση των ζώων γιατι ακριβώς σας κάνει εντύπωση?? Ενιωσαν την ένταση και αντέδρασαν. Οχι κατάναγκη για να σώσουν την κοπέλα. Ενστικτωδώς λειτουργησαν επειδη κάτι δεν πήγαινε καλά. Απλά πράγματα

    Και στη γειτονιά μου, τα αδεσποτα, επειδή φροντίζονται από όλους, ξερουν ποιος μένει πού και ποια αυτοκίνητα ανήκουν σε ποιον. Αν περάσει κάποιος που δεν ανήκει στη γειτονιά γαυγιζουν προειδοποιητικά, όλες τις ώρες της μέρας. και εμεις ξέρουμε την κάθε αντίδραση

    1. Άρα μας λες Άννα ότι τα αδέσποτα σκυλιά παρενοχλούν τους διερχόμενους που δεν μένουν εκεί. Τότε να στείλουμε να τα μαζέψουν!

  4. Σας λένε μια είδηση και σχολιάζετε για τα σκυλιά με άσχημο τρόπο. Είστε απολίτιστοι εκεί στο χωριό!!! Μιλάω εκ πείρας μιας και σας έφαγα στην μάπα ένα χρόνο. Είχα έρθει από Αθήνα και με βλέπατε σαν εξωγήινο.

  5. Ανωνυμος πανω πανω

    - Edit

    Απαντήστε

    Σα δε ντρεπονται τα βρωμοσκυλα πήγαν να δαγκώσουν τους ανθρώπους… Και αμα ήταν απαγωγεις?? Είναι ακομα άνθρωποι ειστε ανωμαλοι που υποστηρίζετε αλλο ειδος

    1. Ανώνυμε πάνω πάνω ρουφα λίγο το αυγό σου που είσαι εσύ άξιος να μιλήσεις για τα ζώα!!!!!!πήγαινε να πλυθεις ρε που θα πεις εσύ τα σκυλιά βρωμοσκυλα!!!!!αμόρφωτε Βλάχο!!!!!

    2. Ευχομαι να σε βρουν ”βρωμοσκυλα” και να σε κανουνε φυλλο και φτερο …………. που μας λες να υποστηριξουμε τον ανθρωπο-το πιο διευθαρμενο ειδος στον πλανητη,σε τετοιο περιστατικο.Ας πηγαινανε ρε βλαχε να βιασουν το παιδι σου,ας το βοηθαγαν σκυλια-γατια-πουλια-ψαρια κ ας νοιαζοσουν για τους βιαστες εσυ.Κατι τετοιοι σαν κ εσενα ειναι που πρεπει να ψωφησουν για να δουμε ασπρη μερα.

  6. 3,30 ξημερωματα, μόνη κοπέλα σε χωριό.!!!!, κατι δε στέκει.!!!, εκτός αν ηθελε να καταγγείλει το φίλο της.!!!!

  7. Ως γνώστης σκύλων , σας αναφέρω πως αυτό που γράφει το άρθρο δεν είναι καθόλου δύσκολο να συμβεί με την έννοια πως είναι επιστημονικά μελετημένο ότι τα αδέσποτα σκυλιά αντιδρούν σε απότομες και ξαφνικές κινήσεις για να προστατέψουν τον εαυτό τους.Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα σκυλιά από όλο αυτό το ξαφνικό αισθανθήκανε πως θα επιτεθούν σε αυτά και έτσι αντιδράσανε.Για αυτό και πάντα λέμε πως όταν δείτε πως σας αγριοκοιτάει ένα σκυλί μην πανικοβάλεστε και μην κάνετε απότομες κινήσεις και συνεχίστε σιγά σιγά την πορεία σας.Καταλήγουμε λοιπόν πως στην ουσία δεν ορμήξανε με σκοπό να σώσουν την κοπέλα αλλά γιατί είδαν ανθρώπους να κάνουν απότομες επιθετικές κινήσεις.Και μέσα σε όλα αυτά η κοπέλα που βρισκόταν εκεί είχε την τύχη από την κίνηση αυτή των σκυλιών να σωθεί διότι ως λογικό από τον πολύ θόρυβο και την όλη κατάσταση οι δράστες τρομοκρατήθηκαν και αποχωρήσαν.Μην το γελάτε φίλοι μου.Είναι κάτι που πραγματικά μπορεί να συμβεί.

  8. Ti na po more…Kopela ehi pati sok sigura ke sis ta dikasas..ta vromoskila opos ta lete meriki afiste ta isiha…oti ke na kanun panda ftene eno i antropi ine oli teliiiii.Lete ke lete oso ta djavaza pjo polu ja ta zoa para jati kopela ti na po???

  9. ΤΖΟΥΓΗΣ ΨΑΞΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    ΑΥΤΟΣ Ο ……………..ΡΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

    1. Καλά δεν πάτε καλά έχετε ξεφύγει τελείως ούτε τι κοπέλα πιστεύετε ούτε τα σκυλιά.. Και ρωτώ εγώ τώρα αν ήταν μάνα σας, αδερφή σας, γυναίκα σας, κοπέλα σας, φίλη σας της ίδιες κουταμαρες θα λέγατε εγώ είμαι σίγουρη ότι έγινε και είναι ρομα αυτή κάνουν τέτοια.. Και όσο για τα αδέσποτα εγώ που δεν τα ήθελα και όλη η γειτονιά ξέρετε πώς τα προσέχουμε δεν περνάει ξένος

  10. Ρε πάτε καλά όλοι σας;αντί να λέτε ότι δόξα το θεό ή κοπέλα είναι καλά ασχοληστε με την συμπεριφορά των σκυλιών;για αυτό φτάσαμε εδω… ντροπή.κ τα βάζετε με τα αδέσποτα . τραγικό ας κοιτάξουμε καλύτερα πως θα πρέπει να προστατευουμε τα παιδιά μας κ τους ίδιους τους εαυτούς μας κ όχι να ρίχνουμε λάσπη κ να λέμε ότι κάτι δεν κολλάει η για γκόμενους κ μ@@@@

  11. Δεν περίεργο που ήταν μόνη της η κοπέλα το βράδυ. Δεν γίναμε Αραβία ακόμα που να χρειάζεται συνοδεία ανδρός ανά πάσα στιγμή επειδή το ενδεχόμενο της επίθεσης είναι συχνό.
    Ηλίθιοι όλοι σας…

  12. H αλήθεια θα λάμψη. Τίποτα κρυπτόν υπο το φως του ηλιου. Αν κρύβετε κάτι ή όχι απο πίσω, θα φανεί στην πορεία έτσι και αλλιώς. Αφού έχουν τραπεί σε φυγή. Το κακό και το καλό πάντα υπήρχε και υπάρχει και για όλους ισχύει το ίδιο. Μπορεί να ήταν στόχος μπορεί και όχι? μπορεί να ήταν έμποροι γυναικών? μπορεί και όχι? Τρεις είναι πολλοί ……Αν είναι η τύχη να σωθεί κάποιος σώζεται αυτό έχει σημασία. Εάν και εφόσον, αλλά πόσες θα είναι τυχερός στην ζωή του κάποιος , ουδείς γνωρίζει…. Θα δείξει …

    1. ΑΝΩΝΙΜΟΣ… εισαι πολυ βλημμα φιλε… αβτε πηγιανε κανε ντουμπες μπας κ γυρισει το μυαλο σου λιγο, αντε μπραβο που το παζεις κ εξυπνος κ μιλας κιολας…..

  13. 3 και άλλοι 13 είναι πολύ για να είναι αθώο. . Μάρτυρα αυτή και τα σκυλιά, δύσκολο για να πείσει, αυτό είναι το κακό. Πινακίδα κράτησε μήπως του βάν? Το λευκό κυκλοφορεί και για παιδιά καιρό τώρα που μαζευει ψαρεύει παιδιά. Πρόσωπα γνωστά? , πολλα τα ερωτήματα. Πάλι καλά που η ίδια δεν φοβήθηκε τα αδέσποτα και την έσωσαν εκείνη? ή απλά έτυχε να διαφύγουν όλοι τους απο φόβο? Σημασία έχει ότι σώθηκε αλλά και αυτοί… Εχουμε γίνει ντεντέκτιβ όλοι χαχαχα ωραία είναι…….

  14. Παιδιά συγγνώμη που χαλάω το κλίμα με τα αδέσποτα, αλλά ήθελα να ρωτήσω: Η κοπέλα τελικά ήταν 24 ή 25 χρονών; Σε διαφορετικά σημεία του άρθρου γράφει διαφορετικές ηλικίες, και αυτό με προβληματίζει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.