Εκδικάστηκε η γονική μέριμνα των παιδιών της Ανθής Λινάρδου! Δείτε αναλυτικά την απόφαση του Δικαστηρίου



anthi56756635653

-Εκδόθηκε η απόφαση για τη γονική μέριμνα των παιδιών της Ανθης Λινάρδου!
-Στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου ανατέθηκε η γονική μέριμνα των ανήλικων παιδιών

Με οριστική απόφαση του Μονομελές Πρωτοδικείου Κοζάνης, ανατέθηκε η γονική μέριμνα των τριών ανήλικων παιδιών, στη μητέρα της άτυχης Ανθής Λινάρδου, ενώ εκδόθηκε και η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για την επικοινωνία των παιδιών με τον παππού και τη γιαγιά της πατρικής γραμμής.

Έπειτα από μία μακρά δικαστική διαδρομή, η κ. Παρασκευή Σαββίδου δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:

«Προ δυο εβδομάδων εκδόθηκε η απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας, με την οποία έγινε δεκτή καθ’ ολοκληρίαν η αίτηση της Παρασκευής Λινάρδου, για να της ανατεθεί αποκλειστικά η γονική μέριμνα των τριών ανήλικων εγγονών της, η οποία αφαιρέθηκε καθ’ ολοκληρίαν από τον πατέρα τους και απορρίφθηκε στο σύνολό της η αντίστοιχη αίτηση που κατέθεσε η πατρική γραμμή».

Μέχρι στιγμής, η πατρική πλευρά, δεν φαίνεται να έχει ασκήσει Έφεση, όπως έχει το δικαίωμα για τη γονική μέριμνα των παιδιών, ενώ δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα που τους το επιτρέπει.

Η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για την επικοινωνία των παιδιών με τον παππού και τη γιαγιά της πατρικής πλευράς, που βρίσκονται στο Βελβεντό Κοζάνης, ορίζει την επικοινωνία τους, κάθε πρώτο και τρίτο Σαββατοκύριακο του μήνα, χωρίς όμως το δικαίωμα της διανυκτέρευσης. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να βλέπουν τα εγγόνια τους εφόσον μεταβούν στην Αθήνα, χωρίς όμως να μπορούν να διανυκτερεύσουν μαζί τους.

Κλείνοντας η κ. Παρασκευή Σαββίδου συμπλήρωσε:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, υπήρχε η δυνατότητα σύμφωνα με την απόφαση να μεταβούν ο παππούς και η γιαγιά στην Αθήνα προκειμένου να δουν τα εγγόνια τους, παρόλα αυτά
δήλωσαν αδυναμία, ενώ μας ενημέρωσαν ότι θα παραβρεθούν το Πάσχα».

Μεγάλο ενδιαφέρον στο επόμενο διάστημα θα έχει, αν θα καταστεί τελεσίδικη η απόφαση για τη γονική μέριμνα των παιδιών, ή αν θα ασκήσει έφεση η πατρική γραμμή, ενώ αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων της επικοινωνίας του πατέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά του, όπως ο ίδιος ζήτησε τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά και δια ζώσης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Εκδικάστηκε η γονική μέριμνα των παιδιών της Ανθής Λινάρδου! Δείτε αναλυτικά την απόφαση του Δικαστηρίου

  1. Ειδοποίηση: Κοζάνη: Η οριστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών της άτυχης Ανθής Λινάρδου – Freedom24.gr

  2. Ειδοποίηση: Έγκλημα στην Κοζάνη: Η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών της Ανθής Λινάρδου – Freedom24.gr

  3. Έχει το θράσος να θέλει να μιλήσει με τα παιδιά για να τους πει τι; Ότι ΣΚΟΤΩΣΕ τη μητέρα τους; Ή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.