Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR σχετικά με την επιμέλεια και τη γονική μέριμνα των παιδιών της Ανθής Λινάρδου

anthi56756635653

Στις 16 Νοεμβρίου παραβρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα η μητέρα της Ανθής Λινάρδου και οι γονείς του Τάσου Τσιουχάρα, προκειμένου να εκδικασθεί η υπόθεση της γονικής μέριμνας των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η πλευρά των γονιών του Τάσου Τσιουχάρα, παραιτήθηκαν προσωρινά από την επιμέλεια και τη γονική μέριμνα και συνομολόγησαν να παραμείνει η επιμέλεια των παιδιών στη μητέρα της Ανθής, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 19 Ιανουαρίου 2017.

Όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR η δικηγόρος κ. Παρασκευή Σαββίδου, αποφασίστηκε οι γονείς του Τάσου Τσιουχάρα, πέρα από την τηλεφωνική επικοινωνία που διατηρούν με τα εγγόνια τους στην Αθήνα και έπειτα από τη σχετική απόφαση του δικαστηρίου, να μπορούν πλέον να βλέπουν πλέον τα εγγόνια τους , με την προϋπόθεση να συμβουλευτούν τον ψυχολόγο της μέριμνας.

Το αίτημα του συζυγοκτόνου Τάσου Τσιουχάρα να επικοινωνεί και να βλέπει τα παιδιά του, μετατέθηκε για τις 18 Ιανουαρίου 2017.

Α.Ζ για το KOZANILIFE.GR

 
 
alex650
 
 

2 σχόλια στο άρθρο “Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR σχετικά με την επιμέλεια και τη γονική μέριμνα των παιδιών της Ανθής Λινάρδου

  1. Ειδοποίηση: Κοζάνη: Νέα δεδομένα για την επιμέλεια των παιδιών της Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε!

Σχολιάστε