Εμφανώς καταβεβλημένη η μητέρα της Ανθής Λινάρδου στην Κοζάνη: «Τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση»



1111arwstrthyrswt

Στην Κοζάνη βρέθηκε η μητέρα της Ανθής Λινάρδου την Πέμπτη 19 Μαΐου για την εκδίκαση της γονικής μέριμνας των παιδιών της κόρης της, υπόθεση η οποία πήρε αναβολή για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Ιδιαίτερα καταβεβλημένη μίλησε στο KOZANILIFE.GR τόσο για την κατάσταση των τριών εγγονιών της όσο και για την ζωή μαζί τους.

«Τα παιδιά από ότι λένε και οι ειδικοί είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Καθημερινά δίνουμε έναν αγώνα για να βρίσκονται σε καλή ψυχολογία. Δημιουργούμε συνεχώς ερεθίσματα στα παιδιά ώστε να τα κρατούμε σε καλή ψυχική υγεία. Περιβάλλονται από ανθρώπους που τα αγαπούν. Έχουν ξεκινήσει την επικοινωνία με τους παππούδες τους στο Βελβεντό. Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά θα είχα καταρρεύσει. Τους λείπει πολύ η μαμά τους και κάθε βράδυ βγαίνουνε στο μπαλκόνι και χαιρετάμε τα αστεράκια, γιατί τους έχουμε πει ότι η μητέρα τους έγινε αστεράκι στον ουρανό!»

Κλείνοντας η μητέρα της Ανθής μας είπε πως για να μπορέσει να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση, συμβουλεύεται και η ίδια ψυχολόγο.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εμφανώς καταβεβλημένη η μητέρα της Ανθής Λινάρδου στην Κοζάνη: «Τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση»

  1. Ειδοποίηση: Κοζάνη: Σε κακή κατάσταση η μητέρα της Ανθής Λινάρδου στη δίκη [photo] | TROKTIKO 2

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.