Αναβολή της δίκης της γονικής μέριμνας των παιδιών της Ανθής Λινάρδου, παρουσία της μητέρας της στην Κοζάνη – Νέο αίτημα για επικοινωνία των παιδιών με τον Τάσο Τσιουχάρα

dikastiria_kozanis_213

– Αναβολή της δίκης της γονικής μέριμνας των παιδιών της Ανθής Λινάρδου
– Παρουσία της μητέρας της Ανθής στην Κοζάνη
– Νέο αίτημα για επικοινωνία των παιδιών με τον Τάσο Τσιουχάρα
– Δείτε όλο το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR

Αναβολή  για τις 29 Σεπτεμβρίου πήρε η δίκη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου σχετικά με τη γονική μέριμνα των παιδιών της Ανθής Λινάρδου λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων.

Στη δικαστική αίθουσα παραβρέθηκε και η μητέρα της Ανθής Λινάρδου, εμφανώς καταβεβλημένη, καθώς επίσης και οι δικηγόροι των δύο πλευρών, η κα. Σαββίδου Παρασκευή, ο κ. Κουλιούφας Άδωνις και ο κ. Παππάς Ευάγγελος.

Με νέο του αίτημα ο δικηγόρος του Τάσου Τσιουχάρα ζήτησε την επικοινωνία των παιδιών και με τον πατέρα τους από τις φυλακές, κάτι το οποίο απορρίφθηκε, λέγοντας συγκεκριμένα πως είναι νωρίς ακόμη να γίνει κάτι τέτοιο. Η μητέρα της Ανθής συμπλήρωσε: «Τι μου ζητάτε κ. Πρόεδρε, να μιλήσω εγώ μαζί του στο τηλέφωνο, με τον φονιά του παιδιού μου;»

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως η γονική μέριμνα των τριών ανήλικων παιδιών της Ανθής παραμένει προσωρινά στην οικογένεια της Ανθής Λινάρδου στον Πειραιά.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Αναβολή της δίκης της γονικής μέριμνας των παιδιών της Ανθής Λινάρδου, παρουσία της μητέρας της στην Κοζάνη – Νέο αίτημα για επικοινωνία των παιδιών με τον Τάσο Τσιουχάρα

  1. Ειδοποίηση: “Αναβολή της δίκης της γονικής μέριμνας των παιδιών της Ανθής Λινάρδου, παρουσία της μητέρας της στην Κοζάνη – Νέο αίτημα για επικοινων

  2. H γυναίκα αυτή βιώνει το πιο δύσκολο πράγμα για μια μάνα, να θάψει το παιδί της και ταυτόχρονα πρέπει να ξαναγίνει μάνα για 3 μικρά παιδιά . Όποιος είναι κοντά της και μπορεί ας τη βοηθήσει. Οι υπόλοιποι ας μην της δημιουργούν προβλήματα… Και ο Θεός να της δίνει δύναμη !

  3. Ειδοποίηση: Κοζάνη: Ο αγώνας της μητέρας της Ανθής Λινάρδου για τα παιδιά - fumara.gr

  4. Ειδοποίηση: Κοζάνη: Ο αγώνας της μητέρας της Ανθής Λινάρδου για τα παιδιά - Instanews

Σχολιάστε