48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο καθηγητής στην Κοζάνη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης μαθήτριας!



dikastiria_kozanis

Ενώπιον του Εισαγγελέα Κοζάνης με τη διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου ο καθηγητής από την Κοζάνης που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος 16χρονης μαθήτριάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία που του άσκησε ο Εισαγγελέας Κοζάνης αρχικά ήταν για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, όμως ο Ανακριτής τη μετέτρεψε σε απόπειρα βιασμού!

Ο καθηγητής, ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Να θυμίσουμε πως η ανήλικη μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό αμέσως στην Αστυνομία και όπως ισχυρίζεται η ίδια, ο καθηγητής την ώρα του μαθήματος προέβη σε ασελγή πράξη απέναντί της.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο καθηγητής στην Κοζάνη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης μαθήτριας!

  1. Ειδοποίηση: Καθηγητής κατηγορείται για απόπειρα βιασμού μαθήτριας - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί! | Goal στο 93'

  2. ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ .ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΜΗΜΑΤΑΚΙ;ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ;Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑΣ…..ΕΛΕΟΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.