Η τοπική κοινωνία του Βελβεντού μιλά στο KOZANILIFE.GR για την Ανθή Λινάρδου



anthi56756635653

“Καλό ταξίδι Ανθή, εμείς δυστυχώς σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε μέσα από τον αγώνα του ρεπορτάζ και την αγωνία να βρούμε κάτι θετικό, ένα σημάδι ότι ζεις.”

Το KOZANILIFE.GR, από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της Ανθής Λινάρδου, συνομιλεί με κατοίκους του Βελβεντού, με ανθρώπους που γνώριζαν το ζευγάρι και έχουν συγκλονιστεί από την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η εξαφάνιση της 37χρονης Ανθής, κάνει τους κατοίκους του Βελβεντού να γίνουν μια γροθιά και σύσσωμοι συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Άπαντες κινητοποιούνται προς κάθε κατεύθυνση για τον εντοπισμό της. Δυστυχώς, η μοίρα για την Ανθή, έπαιξε άσχημο παιχνίδι, γιατί απλά ήθελε να φύγει, να επιστρέψει στον τόπο της,στον Πειραιά! Αυτός ήταν ο λόγος που ο σύζυγός της έκρινε σκόπιμο να της αφαιρέσει τη ζωή, όπως ο ίδιος παραδέχεται.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, εντοπίστηκε σε χωράφι της ιδιοκτησίας της οικογένειας, το άψυχο κορμί της άτυχης μητέρας από τον Πειραιά. Ο σύζυγός της, όπως ομολόγησε ο ίδιος, τη στραγγάλισε και μετέφερε το πτώμα της Ανθής εκεί, όπου και την έθαψε.

Κάτοικοι του Βελβεντού και φίλοι της Ανθής Λινάρδου μιλούν για μία κοπέλα, πολύ ευχάριστη, κοινωνική και πολύ ενεργή στα κοινά.

Μία φίλη της από το Βελβεντό, η οποία ήταν πολύ στενά συνδεδεμένη το τελευταίο διάστημα με την Ανθή, εξομολογείται στο KOZANILIFE.GR:

“Όταν μάθαμε για την εξαφάνιση της Ανθής, ξαφνιάστηκαμε όλοι. Η Ανθή, δεν θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της… Η Ανθή, είχε επιστρέψει την Πέμπτη το βράδυ από τον Πειραιά, όπου βρισκόταν για τις γιορτές, με τον σύζυγό και τα παιδιά της. Μου είχε πει, ότι θέλει να φύγει  το καλοκαίρι, να επιστρέψει στον Πειραιά,αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε… Δεν είναι αλήθεια ότι δεν ενσωματώθηκε ποτέ με το χωριό, ίσια-ίσα που ήταν και πολύ ενεργή εδώ και ασχολιόταν με πολλά. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο και δραστήριο άτομο, που καταπιανόταν με πολλά”.

Είναι πολύ άδικο αυτό που της συνέβη….
 
Όσο για τον σύζυγό της, όταν διαβάσαμε τις δηλώσεις που δημοσιεύσατε (κλικ εδώ για τις δηλώσεις του στο KOZANILIFE.GR), σκεφτήκαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Η μητέρα της Ανθής, μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν το πίστευε…”

Οι άνθρωποι που τους γνώριζαν, συγκλονίστηκαν, δεν περίμεναν την τροπή του πράγματος…’άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Ορισμένες μόνο από αναρτήσεις φίλων της στο facebook για τον άδικο χαμό της Ανθής:

– Κρίμα που η μοίρα έμελλε να σε φέρει στο διάβα της, ελπίζω κάθε μέρα να μετανιώνεις και να σε μετανοούν ανάλογα όπως σου αρμόζει.

– Στέρησες ΜΙΑ Μανούλα, ΜΙΑ Αγκαλίτσα, ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ απο τρία γλυκά πλασματάκια, απο τρία αγγελούδια όπως πάντα τα αποκαλούσε η Ανθή. Σε όλους εμάς που τη γνωρίζαμε το κενό είναι επίσης δυσαναπλήρωτο, ΜΑΣ στέρησες έναν ενεργητικό, δυναμικό, στοργικό ΑΝΘΡΩΠΟ γεμάτο καλοσύνη, χαρά, χιούμορ, αυθορμητισμό και χαμόγελο.

– Καλό Ταξίδι Κούκλα μου, Καλό Ταξίδι γλυκεία μου συμμαθήτρια και φίλη. Ο Θεός να δίνει Κουράγιο στους Οικείους σου και στα Αγγελούδια σου που πέρυσι τέτοιες μέρες που τα λέγαμε πάλι αγκαλίτσα τα είχες… Θα είσαι πάντα Ανθή Λινάρδου στην καρδιά μου, στις σκέψεις μου και τις προσευχές μου.

– Δεν μπορώ να ελέγξω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή. Σαν πατέρας και σαν φίλος πενθώ για σένα και τα παιδάκια σου Ανθή μου. Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι δεν θα ξαναζήσουμε τις πλάκες σου και τα καλαμπούρια σου. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ Ανθή Λινάρδου. Καλό παράδεισο να έχεις κοριτσάκι μου. Ο παλιός σου συμμαθητής, το φιλαράκι σου.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Η τοπική κοινωνία του Βελβεντού μιλά στο KOZANILIFE.GR για την Ανθή Λινάρδου

  1. Ειδοποίηση: Την σκότωσε γιατί ήθελε να φύγει, να επιστρέψει στον τόπο της, στον Πειραιά - OlaDeka

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.