Κέντρο Εκπαίδευσης και Φιλοξενίας Σκύλων στην Κοζάνη | White Ghosts Σέγκας Γιώργος



Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων

ekpaideutis300 300

Η αγάπη μας προς τα ζώα και ειδικά προς τον σκύλο εδώ και πολλά χρόνια ήταν το κίνητρο για τη δημιουργία ενός οργανωμένου πολυχώρου εκπαίδευσης , άθλησης , επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας για τη βελτίωσης της συνύπαρξης “Σκύλος και Άνθρωπος”,την ανάπτυξη της παιδείας και της κυνοφιλίας στον άνθρωπο!

Οι δραστηριότητες διεξάγονται  στις εγκαταστάσεις μας σε ιδιόκτητο χώρο  7000 τ.μ. στην Κοζάνη στο 2ο χλμ εθνικής οδού Κοζάνης – Θεσσαλονίκης σε ένα πανέμορφο δεντρόφυτο περιβάλλον με άνετο πάρκινγκ κατάλληλο για  οικογενειακές αποδράσεις παρέα με τον σκύλο σας!

Διάφοροι διαμορφωμένοι χώροι υπάρχουν για να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό σκύλο παίζοντας ,τρέχοντας , εκπαιδεύοντας και χαλαρώνοντας μαζί του υπό την επιτήρηση των εκπαιδευτών!

Εκπαίδευση Σκύλων

Για εμάς Εκπαίδευση Σκύλων σημαίνει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας για το Σκύλο και τον Άνθρωπο η οποία έχει διδαχτεί στον Σκύλο με φιλοζωική νοοτροπία και μέθοδος που σέβεται το ζώο χωρίς να το κακοποιεί σωματικά η ψυχολογικά, παρά μόνο χαρά και ευτυχία του προσφέρει. Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους ιδιοκτήτες σε καθήκοντα χειριστή που σημαίνει:

α) σωστός χειρισμός του σκύλου

β) τρόπος σκέψης του σκύλου

γ) πρώτες βοήθειες & διατροφή σκύλων

δ) υποχρεώσεις ιδιοκτητών σκύλων

Με τον παραπάνω τρόπο εγγυόμαστε την άμεση εφαρμογή της εκπαίδευσης του σκύλου από την πρώτη κιόλας μέρα παράδοσης στον ιδιοκτήτη !

Δείτε βίντεο κατά την εκπαίδευση σκύλων – Κλικ εδώ

Αγορά Σκύλου

ΕΠΙΛΟΓΗ & ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ  ΣΚΥΛΟΥ – ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ

Στην σημερινή εποχή που το παρεμπόριο και η αισχροκέρδεια όσο αφορά τα κατοικίδια ακμάζει,είναι δύσκολο κάποιος που δεν γνωρίζει να επιλέξει αυτό που πραγματικά πληρώνει , αυτό που πραγματικά του ταιριάζει , αυτό που πραγματικά χρειάζεται και αν θα είναι ο κατάλληλος σύντροφος για αρκετά χρόνια στη ζωή μας!

* Διαμεσολαβούμε για εκπαιδευμένους σκύλους και κουτάβια της επιλογής σας , όπως επίσης διεκπεραιώνουμε αξιολόγηση για να επιλέξουμε το κουτάβι ή το σκύλο που πραγματικά σας ταιριάζει χωρίς τις παραπάνω αμφιβολίες !

Ο σκύλος δεν είναι παιχνίδι , είναι δέσμευση ζωής….

Κέντρο Εκπαίδευσης και Φιλοξενίας Σκύλων – White Ghosts

ΣΕΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Εκπαιδευτής Σκύλων)
Πρόεδρος του Κυναθλητικού Ομίλου (WHITE GHOSTS)
Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων (ΠΑ.Σ.ΕΚ.Σ)
Μέλος του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος (Κ.Ο.Ε)
Μέλος Επιτρoπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς

Τηλέφωνο: 2461 099927 Κινητό: 6947 860100

Διεύθυνση: Δεύτερο χλμ Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας (πάροδος Κρόκου)
E-mail:  info@whiteghosts.gr

www.whiteghosts.gr
www.facebook.com/WHITEGHOSTS.GR
www.facebook.com/WHITEGHOSTS.GRF
www.facebook.com/groups/whiteghosts/?fref=ts

5uerhbui

5 σχόλια στο άρθρο “Κέντρο Εκπαίδευσης και Φιλοξενίας Σκύλων στην Κοζάνη | White Ghosts Σέγκας Γιώργος

  1. Ειδοποίηση: Δείτε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts στην Κοζάνη για το 2015 | KozaniLife.gr

  2. Ειδοποίηση: Σεμινάριο Προεκπαίδευσης Σκύλων για Καθήκοντα Προστασίας στην Κοζάνη από τον Κυναθλητικό Όμιλο White Ghosts | KOZANILIFE.GR

  3. Ειδοποίηση: Πρόσκληση στην κοπή της πίτας του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts στην Κοζάνη | KOZANILIFE.GR

  4. Ειδοποίηση: Διήμερο σεμινάριο Agility για σκύλους στην Κοζάνη και μεγάλη επίδειξη σκύλων με τον διεθνούς φήμης κυναθλητή Davide Codebue | KOZANILIFE.GR

  5. Ειδοποίηση: Βίντεο: Κάλεσμα του εκπαιδευτή σκύλων Γ. Σέγκα στο διήμερο σεμινάριο και στην επίδειξη σκύλων που διοργανώνει στην Κοζάνη | KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.