Combo στο Σκανδιναβικό ντέρμπι για ζέσταμα πριν το Μουντιάλ



Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος και τα… κουκιά είναι μετρημένα στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μας αποχαιρέτησαν, αλλά η δράση δεν σταματά, αφού οι Εθνικές ομάδες φορτσάρουν στην προετοιμασία τους για το Μουντιάλ που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

 

Η ομάδα των tipsters μας σκάναρε το πρόγραμμα και ξεχώρισε τις πιο δυνατές επιλογές στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς. Αξίζουν επίσης οι προσφορές των στοιχηματικών στο bet-on-arme έναν έλεγχο, αφού μπορείτε να τις συνδυάσετε με το δελτίο σας και να βγείτε διπλά κερδισμένοι.

 

  1. Νορβηγία – Σουηδία (20:00)

 

Σκανδιναβικό ντέρμπι στο Όσλο! Μπορεί να λείπουν τα βαριά χαρτιά, Χάαλαντ από τη μία και Γιόκερες από την άλλη, όμως η ποιότητα και η αντιπαλότητα δεν κρύβονται. Περιμένουμε ματς με τρελό ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες. Κρατάμε με άνεση το Combo G/G & Over 2.5 στο 2.20.

 

  1. Αυστρία – Τυνησία (21:45)

 

Η Αυστρία του Ράνγκνικ έβγαλε σοβαρό πρόσωπο στο Euro και δείχνει έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στα γήπεδα της Αμερικής. Η Τυνησία πήρε μεν το εισιτήριο για την τελική φάση, αλλά ποιοτικά είναι ένα κλικ κάτω από τους Ευρωπαίους. Επιλογή μας ο Άσος μαζί με Over 1.5 στο τίμιο 1.90.

 

  1. Κολομβία – Κόστα Ρίκα (02/06, 02:00)

 

Οι Κολομβιανοί θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους πριν τη σέντρα του Μουντιάλ και η Κόστα Ρίκα είναι ο ιδανικός αντίπαλος. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε φάση ανανέωσης μετά τις αποχωρήσεις των «παλιών» και δύσκολα θα βάλουν φρένο στις ορέξεις των γηπεδούχων. Ρισκάρουμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.75.

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.