Δείτε το πρόγραμμα προβολών της εβδομάδας στον κινηματογράφο Ολύμπιον στην Κοζάνη



Πρόγραμμα κινηματογράφου Ολύμπιον από Πέμπτη 05/02/2026 έως και Τετάρτη 11/02/2026

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: Οσκαρικές παραγωγές και πνευματικότητα

Στην πρώτη αίθουσα δεσπόζει η ταινία “Marty Supreme”, με τον Τιμοτέ Σαλαμέ και την Γκουίνεθ Πάλτροου. Η ταινία, που έχει αποσπάσει 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ, προβάλλεται καθημερινά στις 21:30.

Νωρίτερα, στις 19:00, συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η βιογραφική ταινία «Άγιος Παΐσιος», με ένα εξαιρετικό καστ Ελλήνων ηθοποιών (Αγαθοκλέους, Τσακίρογλου, Λούλης), η οποία έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού.

Special Events:

  • Stand Up Comedy: Την Παρασκευή 06/02 στις 21:30, η Χρύσα Κατσαρίνη ανεβαίνει στη σκηνή με τη νέα της παράσταση «Και τι έλεγα;», υποσχόμενη μια βραδιά γεμάτη γέλιο.

  • Θέατρο Σκιών: Την Κυριακή 08/02 στις 12:00 το μεσημέρι, ο Δήμος Ρεπούλης παρουσιάζει τον «Καραγκιόζη – Ο Αυτοκράτορας του Γέλιου».

  • Παιδικά: Η ταινία «Φρου-Φρου ο Σκανδαλιάρης» (μεταγλωττισμένη) θα προβληθεί το Σάββατο και την Κυριακή στις 17:00.

ΑΙΘΟΥΣΑ 2: Ιστορικό δράμα και η «Χρυσή Σφαίρα» της χρονιάς

Η ιστορική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, «Καποδίστριας», συνεχίζει τις προβολές της καθημερινά στις 19:00 (εκτός Παρασκευής), αναδεικνύοντας τη ζωή του μεγάλου Έλληνα πολιτικού.

Στη βραδινή ζώνη (21:30, εκτός Παρασκευής), το κοινό της Κοζάνης θα έχει την ευκαιρία να δει την ταινία “Amnet”. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της κινηματογραφικής σεζόν, έχοντας ήδη κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας, ενώ διεκδικεί 8 βραβεία Όσκαρ.

Παιδική Ζώνη: Το Σαββατοκύριακο ανήκει στη Disney, με την προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας «Ζωούπολη 2» στις 17:00 (στα Ελληνικά).

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.