Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο Κώστας Κιτμιρίδης – Συλλυπητήρια μηνύματα



Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ η είδηση της εκδημίας του Κωνσταντίνου Κιτμιρίδη.

Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του σωματείου μας, πολύτιμος συνάδελφος και φίλος, συνδικαλιστικό στέλεχος με δυναμική και αξιοπρεπή δράση και πορεία.

Το κενό που άφησε όταν συνταξιοδοτήθηκε ήταν αισθητό.

Το κενό που αφήνει φεύγοντας για το Φως, είμαστε σίγουροι πως θα είναι ακόμα πιο αισθητό στην κοινωνία, στην αυτοδιοίκηση, στον πολιτισμό.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Καλό Παράδεισο Κώστα


Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κιτμιρίδη

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Κωνσταντίνο «Κώστα» Κιτμιρίδη, έναν άνθρωπο που τίμησε με τη στάση ζωής του και τη διαδρομή του την τοπική κοινωνία, αλλά και την παράταξή μας.

Ο Κώστας υπήρξε στέλεχος με ουσιαστική παρουσία, με σταθερή πίστη στις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της προοδευτικής προοπτικής για τον τόπο μας. Με ήθος, συνέπεια και διάθεση προσφοράς, συνέβαλε στον κοινό αγώνα, στήριξε την προσπάθεια της παράταξης σε δύσκολες και απαιτητικές στιγμές και άφησε το αποτύπωμά του μέσα από τη συμμετοχή, την ευθύνη και την αξιοπρέπειά του.

Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη, αλλά η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή ως υπενθύμιση ότι η πολιτική, όταν γίνεται με ανθρωπιά και αρχές, μπορεί να ενώνει και να εμπνέει.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

2 σχόλια στο άρθρο “Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο Κώστας Κιτμιρίδης – Συλλυπητήρια μηνύματα

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.