Μια εκδήλωση με έντονο πνευματικό, παιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026, στις 12:00 το μεσημέρι, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Αργυρόπουλου με τίτλο «Τρεις Ιεράρχες – η Επανάσταση της Πίστης και της Δράσης».
Την εκδήλωση διοργανώνει η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Κοζάνης, συνεχίζοντας την πολύχρονη προσφορά της στον πολιτισμό, την παιδεία και τη φιλανθρωπία. Το βιβλίο φωτίζει τον διαχρονικό ρόλο των Τριών Ιεραρχών, όχι μόνο ως θεμελιωτών της Ορθόδοξης Πίστης, αλλά και ως ενεργών φορέων κοινωνικής ευθύνης, παιδείας και έμπρακτης αγάπης προς τον άνθρωπο.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και αναμένεται να προσελκύσει πολίτες κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται για θέματα θεολογίας, ιστορίας, παιδείας και κοινωνικού προβληματισμού.










