6+2 προτάσεις delivery στην Κοζάνη που πρέπει να παραγγείλεις μέσα στην καραντίνα!



Αρχική Φωτογραφία Πλατείας: Θέμης Μαγκλάρας

Το KOZANILFE.GR σας προτείνει επιλεγμένα εστιατόρια, καταστήματα εστίασης και καταστήματα με delivery, που πρέπει να παραγγείλεις μέσα στην καραντίνα!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 6 γαστρονομικές +2 εναλλακτικές προτάσεις που θα σας μεταφέρουν σε υπέροχα γευστικά ταξίδια.

Εσείς απλά στρώστε το τραπέζι και αφήστε τους ειδικούς να σας φέρουν το φαγητό ή τα υλικά στην πόρτα σας.

Εκλεκτό φαγητό για τους πιο απαιτητικούς της γαστρονομίας, ενώ οι εναλλακτικές προτάσεις, με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, μπορούν να συνθέσουν τις δικές σας δημιουργίες.

Το καλό φαγητό σε πρώτο πλάνο

6+2 εστιατόρια και καταστήματα με την υπηρεσία delivery, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του φαγητού και των υπηρεσιών τους, κρατώντας σταθερή την αξία των υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων και αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Υπέροχα πιάτα για να παραγγείλεις, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για να συνθέσεις το δικό σου τραπέζι… γιατί η καραντίνα, θέλει καλοπέραση!

Απολαύστε τα…

 


Σπιτικό Φαγητό Δαγκλής

Ποιοτικό σπιτικό φαγητό για τους απαιτητικούς του είδους…

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε τις πύλες του στο κέντρο της Κοζάνης.

Στο κατάστημα “Δαγκλής“, μπορεί να βρει κανείς, αυτό που έλειπε από την καρδιά του κέντρου της Κοζάνης: Σπιτικό ποιοτικό φαγητό!

Σπιτικό μαγειρευτό φαγητό, στις πιο προσιτές τιμές, με τα πιο αγνά και φρέσκα προϊόντα, για να φτάνει στο τραπέζι σας ένα υγιεινό και πλούσια διατροφικά πιάτο.

Η υπογραφή της εταιρείας “Δαγκλής Catering“, είναι συνυφασμένη με την ποιότητα!

Μαγειρευτά φαγητά, γαρνιτούρες, λαδερά, σούπες, ψάρια-μαλάκια, ζυμαρικά, όσπρια, σαλάτες, ορεκτικά… με ένα τηλεφώνημα στο 2461038030 έρχονται στην πόρτα σας! Υπηρεσία Delivery 11:00 – 19:00

Δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο του νέου καταστήματος «Σπιτικό φαγητό Δαγκλής».

Σπιτικό φαγητό Δαγκλής
Παύλου Μελά 2, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461038030

 


ErmionioN Coffee Brunch and Small Eats

Η νέα γευστική πρόταση από το κέντρο της Κοζάνης

Η νέα πρόταση για καφέ και μικρογεύματα στο κεντρικότερο σημείο της Κοζάνης ακούει στο όνομα ErmionioN.

Μια καλή μέρα ξεκινάει πάντα με ένα υπέροχο πρωινό και ολοκληρώνεται με έναν καφέ, ρόφημα, τσάι ή φυσικό χυμό από το ErmionioN στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Στο νέο χώρο που δημιουργήθηκε στο ισόγειο του ιστορικού ξενοδοχείου Ερμιόνιο στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, μπορείτε να γευτείτε τις νέες προτάσεις για πρωινό, brunch, καφέ, φρεσκοστυμμένους χυμούς και πολλά μικρογεύματα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Δείτε εδώ τον κατάλογο του καταστήματος ErmionioN και δοκιμάστε τα νέα προϊόντα με την υπηρεσία take away ή κάντε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα με ένα τηλεφώνημα στο 2461022322 από τις 08.00 έως τις 20.00 καθημερινά.

ErmionioN
Πλατεία Νίκης, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461022322

 


The Restobar

Το The Restobar… με ένα τηλεφώνημα στο σπίτι σας!

Τα μοναδικά πιάτα του The RestoBar είναι αυτά που θα συντροφεύσουν κάθε σας γεύμα και στην καραντίνα, από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, με εξαιρετικές γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας.

Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στο τραπέζι σας, από τα μοναδικά πιάτα που επιμελήθηκαν οι άνθρωποι του The RestoBar.

Το φαγητό είναι απόλαυση, η απόλαυση είναι ταξίδι και είναι υπόθεση του The RestoBar.

Ιδιαίτερες σαλάτες, ποικιλία ορεκτικών και συνοδευτικών τσιπουρομεζέδων, ζυμαρικά, ριζότο, burgers και τα μοναδικά κρεατικά του The Restobar με ένα τηλεφώνημα έρχονται στο χώρο σας.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό μενού του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ και κάντε την παραγγελία σας για φαγητό, αλλά και καφέ και ποτό στον χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 2461038974.

Υπηρεσία Delivery: 12:00 -23:00

The Restobar
Κ. Καραμανλή και Μ. Μερκούρη, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461038974

 


Tip Top Bar-Restaurant

Αγαπημένες γεύσεις που σε ταξιδεύουν σε άλλο επίπεδο

Όταν το αλεύρι συναντά τα υπόλοιπα υλικά, τότε το αποτέλεσμα, είναι μια έκρηξη γεύσεων και συναισθημάτων.

Γκουρμέ πίτσες, με λεπτή ζύμη αλλά και πιάτα με μοναδική εκλεπτυσμένη γεύση, για τους λάτρεις του καλού φαγητού, βγαλμένα από τις πολύτιμες συνταγές της Μεσογείου!

Πίτσες που σε καθηλώνουν, ζυμαρικά με σπιτική συνταγή και ζουμερά Burgers είναι μόνο κάποια από τα εξαιρετικά πιάτα, φτιαγμένα με αγνά υλικά από τον Chef του Tip Top Bar-Restaurant, που σας προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Οι αγαπημένες γεύσεις της Tip Top και στη διάρκεια της καραντίνας έρχονται με ένα τηλεφώνημα στο χώρο σας.

Δείτε εδώ το μενού του καταστήματος.

Tip Top Bar-Restaurant
Πλατεία Νίκης 16, Κοζάνη
Τηλ: 2461038815

 


Τρυποκάρυδος

Ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις βασισμένες στις γεύσεις της περιοχής μας και όχι μόνο…

Η βάση του καλού φαγητού είναι η γνώση της παραδοσιακής και όχι μόνο κουζίνας και η παρουσία της στη δημιουργία των πιάτων

Η μακρόχρονη παρουσία του Τρυποκάρυδου στον χώρο της εστίασης, το καθιστά μία από τις εκλεπτυσμένες επιλογές για καλό φαγητό.

Μοναδικά πιάτα που όλοι αγαπήσαμε, βασισμένα στις γεύσεις της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, αλλά και στις γεύσεις όλου του κόσμου.

Εκλεκτά πιάτα κρεατικών που θα σε συνεπάρουν, ριζότο με Κρόκο Κοζάνης, σαλάτες, ζυμαρικά με γκουρμέ γεύσεις και φυσικά θαλασσινά που σε ταξιδεύουν σε μακρινούς ωκεανούς, γιατί το ταξίδι των γεύσεων δεν έχει όρια.

Τα πιάτα ετοιμάζονται από προσεγμένα, αγνά και φρέσκα υλικά αρίστης ποιότητος, από τον Chef του καταστήματος.

Επισκεφτείτε το ανανεωμένο site του Τρυποκάρυδου https://trypokarydos.gr/ και δείτε εδώ το μενού της καραντίνας του καταστήματος.

Τρυποκάρυδος Beer Bar Restaurant
Μουράτη 3, Κοζάνη
Τηλ.: 2461029915

 


Goody’s Burger House

Αυθεντικά burger, κλασσικές «Goody’s» γεύσεις και συνταγές…

30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο της εστίασης, το κατάστημα Goody’s Burger House Κοζάνης αποτελεί ένα μαγαζί – ιστορία για την πόλη.

Signatures πιάτα, απολαυστικά extreme burgers και νέα loaded burgers, grilled sandwiches, extreme clubs ποικιλία σε σαλάτες και ζυμαρικά και φυσικά πολλές Deals προσφορές στα μέτρα σου, είναι μόνο κάποιες από τις προτάσεις μας που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις και κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Είναι ωραίο να απολαμβάνεις στο σπίτι ή στο γραφείο τις αγαπημένες σου γεύσεις Goody’s Burger House, με ένα τηλεφώνημα στο 18365 (αστική χρέωση) και 2102805120, καθώς επίσης και διαδικτυακά από το https://www.goodysdelivery.gr/ αλλά και από το κινητό σου μέσω του Goody’s app.

Δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο του Goody’s Burger House Κοζάνης.

Goody’s Burger House
Πλατεία Ελευθερίας 5
Delivery Goody’s:18365

 


Λάτσκος

Η ιστορία και η παράδοση της Κοζάνης με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σας!

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το κατάστημα Λάτσκος, καθώς έχει μεγαλώσει γενιές κόσμου αυτής της πόλης. Σταθερά στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο, σταθερό όμως στις αξίες τις οποίες δημιούργησε με συνέπεια και αγάπη σε αυτό που κάνει.

Δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει φάει το κλασικό σπέσιαλ σάντουιτς, το απόλυτο “must” που έχει συνδεθεί απόλυτα με τις συνήθειες της πόλης καθώς επίσης και παγωτό, ξηρούς καρπούς, πασατέμπο και “φούσκες”, σταθερά στο πιο κεντρικό σημείο της Κοζάνης, στην «βόλτα», που ‘λέγαν οι παλιοί.

Στα 2 καταστήματα Λάτσκος, πλέον θα βρείτε πλούσια κάβα ποτών και κρασιών από όλη την Ελλάδα καθώς επίσης μεγάλη ποικιλία ειδών ζαχαροπλαστικής, γλυκισμάτων, σάντουιτς, ξηρών καρπών, παγωτών αλλά και μία τεράστια ποικιλία δώρων, που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, για μία επίσκεψη!

Η Τρίτη διαδρομή του «ταξιδιού» ξεκίνησε στα καταστήματα Λάτσκος με τη νέα υπηρεσία delivery…

Λάτσκος
Ειρήνης 11 & Ειρήνης 12 στην Κοζάνη
Τηλέφωνα Παραγγελιών: 2461029737 και 2461040801

 


Πολίτικος Μπαχτσές

Εκλεκτά προϊόντα gourmet μαναβικής από επιλεγμένες Ελληνικές οικοτεχνίες

Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του “Πολίτικου Μπαχτσέ“, δεν πρέπει να λείψουν από κανένα σπίτι.

Φρεσκοστυμμένοι χυμοί, ολόφρεσκες σαλάτες, μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων και super foods, βότανα, μπαχαρικά, snacks και δεκάδες προϊόντα από εκλεκτές οικοτεχνίες της χώρα μας, κοσμούν ράφια του Πολίτικου Μπαχτσέ και με ένα τηλεφώνημα στο 2461049059 έρχονται απευθείας στην πόρτα σας!

Η ποιότητα είναι το Α και το Ω του καταστήματος, είναι ο “γνώμονας” για το καθετί έχει θέση στα ψυγεία και στα ράφια του καταστήματος.

Πολίτικος Μπαχτσές σημαίνει, ιδιαίτερο, πρωτότυπο, μοναδικό! Έννοιες ταυτόσημες με τον χαρακτήρα και την φιλοσοφία του καταστήματος.

Δείτε περισσότερα για το κατάστημα Πολίτικος Μπαχτσές κάνοντας κλικ εδώ.

Πολίτικος Μπαχτσές
Κασομούλη και Αμμούδας, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461049059