Απάντηση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού σε σχόλιο του Β. Κωνσταντόπουλου σχετικά με τον αποχιονισμό



kosmatopoulos243e56t34545345

Στο προσκήνιο επιδιώκει να βρεθεί για ακόμη μία φορά ο κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος προσπαθώντας να ξεπεράσει τα εσωπαραταξιακά του θέματα και τίποτα περισσότερο.

Το εκτενές σχόλιο του για τον αποχιονισμό των Τοπικών Κοινοτήτων αλλά και οι τηλεοπτικές του δηλώσεις βρίθουν από ανακρίβειες και ουσιαστικά ο πρώην δήμαρχος απαξιώνει το έργο όλων εκείνων των ανθρώπων-εργαζομένων που επί δύο ημέρες εργάστηκαν για να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε και να καταλάβει ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι ότι ο αποχιονισμός εξελίχθηκε σύμφωνα με τις προτεραιότητες που είχαν τεθεί, δηλαδή καθαρισμός κεντρικών εσωτερικών οδικών αξόνων των Τοπικών Κοινοτήτων σε όλη την επικράτεια του δήμου και σημείων πρόσβασης σημαντικών δομών. (π.χ. υγείας)

Παρά τη σφοδρή και έντονη χιονόπτωση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του δήμου είχε παρέμβει στο μεγαλύτερο τμήμα του ορεινού όγκου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγονταν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ακολούθησε ο αποχιονισμός των μεμονωμένων περιπτώσεων όπως ήταν ορισμένες κτηνοτροφικές μονάδες.

Επίσης να επισημάνουμε ότι ο αποχιονισμός ξεκίνησε από πολύ νωρίς την νύχτα και όχι από το πρωί και το μεσημέρι της Δευτέρας όπως αναφέρει, με τον μηχανισμό του δήμου να επεμβαίνει άμεσα συνδράμοντας παράλληλα και στο έργο της Περιφέρειας.

Όσον αφορά την κάλυψη των δαπανών του αποχιονισμού να τον ενημερώσουμε ότι και αυτό θα γίνει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και αφού βέβαια ο ίδιος δεν αναζητήσει προσκόμματα στην ψήφιση του προϋπολογισμού για λόγους εντυπωσιασμού.

Ίσως τότε να καλυφθούν και οι δαπάνες αποχιονισμού προ του 2014 κάτι που ο κ. Κωνσταντόπουλος φαίνεται ότι ξεχνά να αναφέρει στο σχόλιο του. Μήπως ξεχνά και ποιος ήταν τότε δήμαρχος;

Εμείς να επαναλάβουμε και πάλι ότι: Aντιλαμβανόμαστε ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα δύσκολη θέση θα πρέπει όμως και ο ίδιος να καταλάβει ότι τα ζητήματα του δήμου ξεπερνούν τις δικές του φιλοδοξίες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.