Επίτιμος δημότης Βοΐου και το χρυσό κλειδί της πόλης για τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση



zdtyjkdtkitdkitykuttudjktstsjy

Επίτιμος Δημότης Βοΐου ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά την επίσκεψή του στη Σιάτιστα για τα φετινά Ελευθέρια.

Σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο μετά την καθιερωμένη παρέλαση της απελευθέρωσης της Σιάτιστας, του απονεμήθηκε και το Χρυσό Κλειδί της πόλης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έκλεισε με θεατρικό δρώμενο για την απελευθέρωση της Σιάτιστας από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”514″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.