Web Expert: Ο ειδικός στην κατασκευή ιστοσελίδων στην πόλη της Κοζάνης!



15590583_595721127290374_9045177612287232896_n

Η εταιρία Web Expert είναι μια σύγχρονη εταιρία Πληροφορικής που ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop, με έδρα την Κοζάνη. Η πολυετής εμπειρία και οι καινοτόμες ιδέες είναι τα χαρακτηριστικά που εμπιστεύονται καθημερινά οι πελάτες, τόσο στην τοπική κοινωνία της Κοζάνης, όσο στην υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό.

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, καινοτομούμε! Αναπτύσσουμε την επιχειρηματική σας ιδέα, προτείνουμε ιδανικές λύσεις για την εξέλιξη της επιχείρησης σας και την επιτυχή παρουσία της στο Διαδίκτυο.

Οι ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) της Web Expert, διακρίνονται από κομψότητα, στυλ και μοναδικά χαρακτηριστικά. Στην κατασκευή ιστοσελίδων ακολουθούνται οι πιο σύγχρονες τάσεις, χρησιμοποιείται σύγχρονη αρχιτεκτονική δομή και κατάλληλοι μηχανισμοί.

Κατασκευή ιστοσελίδων

viekkoΟι ιστοσελίδες της Web Expert αποτελούν σημείο αναφοράς στο διαδίκτυο. Στοχεύουν στα αποτελέσματα, για αυτό δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες που τις κάνουν ξεχωριστές, με έμφαση στην μοναδική αισθητική και εμπειρία χρήστη.

Προβάλετε την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο και προσελκύστε νέους πελάτες. Οι ιστοσελίδες της Web Expert συνδυάζουν μοντέρνο σχεδιασμό, λειτουργικότητα και ευχρηστία στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Συνοδεύονται από μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών, άμεση τεχνική υποστήριξη, συμβουλευτική κ.α

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας, από τη μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι την συντήρηση και επίβλεψη της. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας.

Κατασκευή eshop

hauteΟ σύγχρονος τρόπος ζωής γίνεται όλο και πιο απαιτητικός και αφήνει λίγο ελεύθερο χρόνο για πολλούς ανθρώπους. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πάντα στη διάθεσή του κοινού, ακόμα και για ανθρώπους που έχουν λίγο ή καθόλου διαθέσιμο χρόνο για αγορές.

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στο διαδίκτυο και απογειώστε τις πωλήσεις σας! Δημιουργούμε για εσάς ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων, προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες των προϊόντων σας! Δημιουργούμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αισθητική, λειτουργικότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Expert βασίζονται σε μια σύγχρονη πλατφόρμα ηλεκτρονικής διάθεσης και πώλησης προϊόντων. Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο πελάτης μπορεί με πολύ απλά βήματα να προσθέτει προϊόντα, να διαχειρίζεται τις παραγγελίες του και να λαμβάνει εύκολα πληρωμές. Στα προϊόντα μπορεί να προσθέσει φωτογραφίες, περιγραφές, χαρακτηριστικά, παραλλαγές, τιμή, να επιλέξει cross-sells, up-sells προϊόντα, να βγάλει προσφορές και άλλα πολλά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει πολλαπλές κατηγορίες, ειδικά φίλτρα αναζήτησης, σχετικά προϊόντα, wishlist, newsletter κ.α

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε μας στο 2461041995 ή επισκεφτείτε τα γραφεία μας, στον κεντρικό πεζόδρομο, έναντι Αγίου Νικολάου.

Web Expert

Σωκ. Μπλιούρα 2, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461041995
www.webexpert.gr
info@webexpert.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.