Δείτε τις ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων του νομού Κοζάνης την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου



sxoleia_xionia2

Μία διδακτική ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω πρόβλεψης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και συνεχιζόμενης χιονόπτωσης , την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου. Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.20-9.30. Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι κανονικά ανοιχτές από τις 8.15 το πρωί, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών και των ΚΤΕΛ Κοζάνης θα τροποποιηθούν αναλόγως.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ

Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι :

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου θα είναι κλειστά λόγω παγετού. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ  ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου  2016 κανονικά θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί) του Δήμου Εορδαίας .

Οποιαδήποτε διαφορετική ενημέρωση οφείλεται σε παραπληροφόρηση.

2 σχόλια στο άρθρο “Δείτε τις ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων του νομού Κοζάνης την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

  1. Τα παιδια του δημου κοζάνης ειναι κομάντο .. δεν πτοούνται από τα χιόνια… εύχομαι να μη σπάσανε πολλοί και πολλές πόδια χερια σήμερα και να μην αρρωστήσουν…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.