Αντηλιακές μεμβράνες για αυτοκίνητα και κτίρια από την Glassfit Καραγιάννης



glassfitneobanner600dtyhj

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΒΕΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Όπως δηλώνεται και από το όνομα του προιόντος, οι αντηλιακές μεμβράνες έχουν σχεδιαστεί με κύριο σκοπό λειτουργίας τους την εξουδετέρωση της βλαβερής ηλιακής ακτινοβολίας. Οι αντηλιακές μεμβράνες της σειράς colourstable, σχεδιασμένες με την τεχνολογία αιχμής της 3M, προσφέρουν την μέγιστη αντηλιακή προστασία, παρακρατώντας την βλαβερή ακτινοβολία σε ποσοστό μεγαλύτερο από 99%. Εκτός από την πλήρη αντιμετώπιση της ακτινοβολίας, οι μεμβράνες αυτές προσφέρουν σημαντικά αποτελέσματα και όσον αφορά στην μείωση της θερμοκρασίας μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Η ενοχλητική αντηλιά εξαφανίζεται και το κλιματιστικό του αυτοκινήτου αποδίδει τουλάχιστον 50% καλύτερα, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλη οικονομία καυσίμου. Επίσης, με την χρήση των αντηλιακών μεμβρανών 3M, μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι το σαλόνι του αυτοκινήτου σας θα παραμείνει για πάντα καινούργιο, αφού αποκλείεται εντελώς η περίπτωση ξεθωριάσματος και φθορών στα πλαστικά δερμάτινα ή υφασμάτινα μέρη του εσωτερικού, εξαιτίας της έκθεσης τους στον ήλιο. Η μετακίνηση σας με ένα αυτοκίνητο που φοράει μεμβράνες της 3M γίνεται πραγματικά πολύ πιο άνετη…

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

Πέρα από την αντηλιακή προστασία, ο σχεδιασμός των μεμβρανών της 3M είναι τέτοιος, ώστε να συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση της παθητικής ασφάλειας του αυτοκινήτου σας. Στην περίπτωση που το αυτοκίνητο εμπλακεί σε ατύχημα, τα σπασμένα κρύσταλλα συγκρατούνται από την μεμβράνη, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται ελαφροί ή σοβαροί τραυματισμοί από τα γυαλιά που εκτοξεύονται. Επίσης, μηδενίζεται η περίπτωση να κοπεί κάποιος από τους επιβάτες, αν κατά την πρόσκρουση απάσει με το σώμα του ή το κεφάλι του κάποιο από τα παράθυρα, αφού θα έρθει σε επαφή με την επιφάνεια της μεμβράνης και όχι με το κοφτερό τζάμι. Η παθητική ασφάλεια ενισχύεται ακόμη από το γεγονός ότι δεν περιορίζεται η ορατότητα του οδηγού από την αντηλιά ή από τα κακορυθμισμένα φώτα των αυτοκινήτων που κινούνται μαζί στο δρόμο.

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ

Με την χρήση αντηλιακών μεμβρανών της 3M μπορείτε να ενισχύσετε την αντικλεπτική προστασία του αυτοκινήτου σας, εμποδίζοντας τα αδιάκριτα βλέμματα να μπορούν εύκολα να δουν μέσα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ακόμη και αν ο επίδοξος κλέφτης αποφασίασει να σπάσει κάποιο από τα παράθυρα, θα πρέπει να απασχοληθεί για αρκετή ώρα προσπαθώντας να κόψει την μεμβράνη για να μπορέσει να βάλει το χέρι του στο εσωτερικό για να αφαιρέσει αντικείμενα. Οι κλοπές αυτές γίνονται αστραπιαία, άρα η ύπαρξη της μεμβράνης αποτρέπει την προσπάθεια κλοπής. Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, τα περιστατικά μερικής κλοπής είναι 72% λιγότερα στα αυτοκίνητα που φέρουν αντηλιακές μεμβράνες. Επίσης με την χρήση των μεμβρανών αποκλείεται η περίπτωση να σας κλέψουν αντικείμενα την ώρα που οδηγείτε και βρίσκεστε σταματημένος σε φανάρι ή μπλοκαρισμένος στην κίνηση. Ο κλέφτης θα σπάσει έυκολα το τζάμι, αποκλείεται όμως να μπορέσει να βάλει το χέρι του μέσα στην καμπίνα…

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ

Εκτός από την αντηλιακή προστασία και την ασφάλεια, οι αντηλιακές μεμβράνες της 3M προσφέρουν σημαντικό πλεονέκτημα και στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Ένα αυτοκίνητο με μεμβράνες είναι σαφώς ομορφότερο από ένα ίδιο στο οποίο τα τζάμια έχουν την εργοστασιακή μορφή, όπως πολύ εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε, κοιτώντας τα αυτοκίνητα που κινούνται στο δρόμο γύρω σας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι σε όλες τις τηλεοπτικές διαφημίσεις και στις διαφημίσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών στα περιοδικά, τα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται έχουν πάντα στα τζάμια τους αντηλιακές μεμβράνες, απλά και μόνο γιατί έτσι φαίνονται πολύ πιο όμορφα και είναι περισσότερο ελκυστικά στο αγοραστικό κοινό…

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα, συνοδεύονται με την γραπτή εργοστασιακή εγγύηση της 3M. Πολλές εταιρίες κατασκευής αντηλιακών μεμβρανών προσφέρουν εγγύηση εφ” όρου ζωής, η οποία όμως ουσιαστικά δεν είναι πλήρης, αφού καλύπτει μόνο την κολλητικότητα και την αντιχαρακτική προστασία της μεμβράνης. Η εγγύηση εφ” όρου ζωής των αντηλιακών μεμβρανών της 3M, εκτός από την κολλητικότητα, την αντιχαρακτική προστασία και την σωστή εφαρμογή, σας καλύπτει και για το ξεθώριασμα του χρώματος της μεμβράνης! Έτσι μπορείτε νε είσαστε σίγουροι, ότι οι αντηλιακές σας μεμβράνες θα είναι πάντοτε σαν καινούργιες και δεν θα ξεθωριάσουν ποτέ, αποκτώντας την αντιαισθητική μωβ εμφάνιση, που όλες οι υπόλοιπες μεμβράνες αποκτούν με το πέρασμα του χρόνου.

glassfit7645573687646874

Αντιυπεριώδης προστασία UV για το κτίριο σας

Προστατεύστε ανθρώπους, εκθέματα και έπιπλα από τις βλαβερές ακτίνες UVA

Ο ήλιος προσφέρει πολλά οφέλη, όπως η αύξηση της παραγωγικότητας και η μείωση της εξάρτησης από τον ηλεκτρικό φωτισμό. Αλλά ένα μέρος της ακτινοβολίας του ηλίου, οι υπεριώδεις ακτίνες, μπορούν να βλάψουν το δέρμα και τα περιουσιακά στοιχεία σας.

Οι υπεριώδεις ακτίνες UV διαπερνούν τα παράθυρα των εμπορικών κτιρίων, των κατοικιών και των αυτοκινήτων, εκθέτοντας τους ανθρώπους, τα εκθέματα και την επίπλωση σε ένα αόρατο κίνδυνο. Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να ξεθωριάσει τα εκθέματα στις βιτρίνες και τα έπιπλα, τα υφάσματα και τα ξύλινα δάπεδα στις κατοικίες. Οι ακτίνες UVA επίσης συνδέονται με τον καρκίνο του δέρματος. Η έκθεση στην ακτινοβολία UVA είναι σωρευτική, έτσι η συνολική ζημία που προκαλείται σχετίζεται άμεσα με το πόσο συχνά και για πόσο χρονικό διάστημα εκτίθεται στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Οι αντιυπεριώδεις μεμβράνες είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μετριάσετε τη ζημία από την ακτινοβολία UV. Φιλτράρουν περισσότερο από 99 % των επιβλαβών ακτίνων UV, ενώ προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα, επιτρέποντας στο φυσικό φως να εισέλθει στο εσωτερικό. Μειώνουν επίσης την ηλιακή θερμότητας, περιορίζοντας το κόστος ψύξης τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι αντιυπεριώδεις μεμβράνες UV συστήνονται από το ίδρυμα κατά του Καρκίνου του δέρματος (www.skincancer.org), ως μέρος ενός συνολικού προγράμματος προστασίας του δέρματος.

Αντικατάσταση και Επισκευή Παρμπρίζ – Αντιηλιακές Μεμβράνες GlassFit Καραγιάννης Δημήτριος.

Κατάστημα Κοζάνης
Τηλ : 24610 40250
2ο χλμ Κοζάνης-Θεσσαλονίκης

Κατάστημα Γρεβενών
Τηλ : 24620 81106

www.karagiannis-parmpriz.gr

hours t

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.