Το πρώτο κομμάτι του «δικού μας» Dj Za είναι γεγονός! Διαβάστε τη συνέντευξή του στο KOZANILIFE.GR



1462006_1151544788189993_640499382_n

Τον Λευτέρη Ζα(ριφέ) τον γνωρίσαμε πέρυσι καλύτερα πέρυσι μέσα από την συνέντευξη του (κλικ εδώ) στο KOZANILIFE.GR. Διασκεδάζοντας ένα ολόκληρο χρόνο στα μαγαζιά που… ”ξεσήκωνε”, δεν θα μπορούσαμε στο άκουσμα το πρώτου του κομματιού, να μην μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Τον βρήκαμε λοιπόν, μας μίλησε και μας έδωσε σε αποκλειστικότητα τα πρώτα στοιχεία του ”ζα-λίζομαι”.

 

– Λευτέρη, καλησπέρα. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που μιλήσαμε τελευταία φορά. Τι έχει αλλάξει από πέρυσι;

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε για ακόμα μια φορά. Βρίσκομαι για ακόμα μια χρονιά σαν resident dj σε ένα από τα πιο επιτυχημένα club της Βορείου Ελλάδος, στο Dada στην Κοζάνη. Παράλληλα πραγματοποιώ πάρτι σε διάφορες πόλεις.

 

– Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το πρώτο σου κομμάτι. Τι θα αποκαλύψουμε στον κόσμο; Ήταν εξολοκλήρου δική σου ιδέα;

Σίγουρα ετοιμάζεται αρκετό καιρό. Είναι ένα χορευτικό κομμάτι με βαλκανικούς ήχους και ανεβαστικό ρυθμό. Ο τίτλος θα είναι ζα-λίζομαι όπως και η ατάκα που έχει καθιερωθεί καιρό τώρα σαν όνομα από πολλά πάρτι μου. Θα συμμετέχει στο ραπ Ο Patro mc γνωστός εδώ και χρόνια για την πορεία του, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επίσης στο τραγούδι θα είναι ο πολύ ταλαντούχος Γιάννης Κατοτοικιδης.

 

– Από πότε θα αρχίσουμε περίπου να ‘’ζαλιζόμαστε’’ και εμείς;

Πολύ σύντομα αναμένεται η κυκλοφορία του μιας και μόνο λίγες λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση του.

 

– Ξεκινάς ακόμη ένα tour στην Ευρώπη. Πλέον, και η Σουηδία, περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά σου. Πες μας 2 λόγια για την καινούργια σου εμπειρία.

Ένας καινούργιος προορισμός προέκυψε, αυτήν τη φορά στην Σουηδία. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκομαι εκεί στο Club ΜΑΝΑΝΑ ΜΑΝΑΝΑ. Έλληνες του εξωτερικού και Σουηδοί κάτοικοι θα βρίσκονται εκεί. Αναμένεται μια από τις πιο ζεστές βραδιές και μια πολύ δυνατή εμπειρία που ανυπομονώ να τη ζήσω.

 

– Η Γερμανία είναι ένας συχνός σου προορισμός. Πως νιώθεις όταν βλέπεις τόσο κόσμο να σε περιμένει, ειδικά στο εξωτερικό? Σε αγχώνει το γεγονός που προσδοκούν από σένα να τους κάνεις να… χάσουν τον ύπνο τους;

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και ένα χρόνο η Γερμανία έχει γίνει ένας συχνός προορισμός και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, ειδικά όταν υπάρχει τέτοια απήχηση. Κάθε φορά που πηγαίνω το κλίμα είναι τόσο ζεστό και η ενέργεια που μου μεταφέρεται πολύ θετική ώστε να ξεπερνάει κάθε είδους άγχος που θα μπορούσε να υπάρξει.

 

– Διαβάζεις ποτέ τι σχολιάζουν στο διαδίκτυο για σένα όταν πρόκειται να παίξεις κάπου;

Πολλές φορές τυχαίνει και είναι πολύ όμορφο, να διαβάσω σχόλια στο διαδίκτυο. Βλέποντας ανυπόμονο τον κόσμο μου δίνεται και μένα η ώθηση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για μια υπέροχη βραδιά.

 

– Έχεις παρατηρήσεις καμία διαφορά στην διασκέδαση των Ελλήνων στο εξωτερικό σε σχέση με τους Ελληνες στην Ελλάδα;

Η γνώμη μου είναι ότι η διασκέδαση του Έλληνα ξεχωρίζει όπου και αν αυτός βρίσκεται. Στο εξωτερικό θεωρώ ότι είναι πιο διαχυτική η νοσταλγία για τον τόπο του τον κάνει να αντιδρά έντονα στα ακούσματα της πατρίδας του.

 

Λευτέρη, σε ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σου. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή σου.

 

Καραδημούλας Σάκης για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.