Εκρηκτική ροκ βραδιά με τον Πέτρο Θεοτοκάτο & Band Live στο Barcode!



12654187_1064428656943021_3676645534004952211_nΠέτρος Θεοτοκάτος & Band Live στο Barcode!

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, ώρα έναρξης 22:00 και είσοδος ελεύθερη!

Μαζί του θα είναι:
Ο Άκης Περδίκης στα τύμπανα (ντράμερ με τη Σπυριδούλα στα “Νάυλον Ντέφια Και Ψόφια Κέφια”, τις Μουσικές Tαξιαρχίες, τον Παύλο Σιδηρόπουλο, τους Φατμέ και πολλούς ακόμα), και ο Γιάννης Κόκκινος στο μπάσο.

Ο τραγουδοποιός της ελληνόφωνης ροκ σκηνής που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο του άλμπουμ «Το πιστόλι στο πιάτο» και το θρυλικό πια «Θα χαθώ», ανεβαίνει στη σκηνή με τη μπάντα του γεμάτος ενέργεια, παρουσιάζοντας μια αναδρομή στην προσωπική του τραγουδοποιία, κομμάτια από το νέο άλμπουμ του, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή, όπως αγαπημένα τραγούδια των Παύλου Σιδηρόπουλου, Τρύπες, David Bowie Joy Division, Iggy Pop και άλλων.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου του δίσκου «αυτό που καίγεται» σε βινύλιο και cd, ο Πέτρος Θεοτοκάτος, συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα με τη μπάντα του..

Στα πλαίσια των ζωντανών του εμφανίσεων, θα βρεθεί στο Barcode Beer Bar στην Κοζάνη, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, για μια εκρηκτική ροκ βραδιά!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.