Δείτε τι ώρα θα ανοίξουν τα σχολεία σε Εορδαία, Βόιο και Σέρβια – Βελνεντό



sxoleia_xionia2

ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ  ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ   ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τετάρτη  20 Ιανουαρίου  2016, κατά  μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας,   λόγω  των προβλεπόμενων  αντίξοων καιρικών φαινομένων και των  χαμηλών θερμοκρασιών .

Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι :

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, αύριο, Τετάρτη 20  Ιανουαρίου 2016, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου, θα ανοίξουν στις 9:00π.μ.

Η λειτουργία των σχολείων στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

Λόγω της πρόβλεψης για τις καιρικές συνθήκες το πρωί της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου 2016 με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες των Δημοτικών Ενοτήτων Σερβίων και Βελβεντού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (και οι παιδικοί σταθμοί)  θα ξεκινήσουν στις 9:30π.μ. Τα μαθήματα στα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Καμβουνίων και Λιβαδερού θα ξεκινήσουν στις 10π.μ.

Για τα σχολεία του Δήμου Κοζάνης ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.