Διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας για το ΦΠΑ στην εστίασηptolemmO Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της φορολογίας, και συγκεκριμένα στην αύξηση του φπα στα είδη εστίασης, διαμαρτύρεται εντονότατα. Οι ακατανόητες αποφάσεις του Υπ. Οικονομικών βάζει φωτιά στα θεμέλια της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, αφού σε συνδυασμό με όλους τους άλλους φόρους που πληρώνει σήμερα ο συνάδελφος – επαγγελματίας, σπρώχνεται στον γκρεμό του αφανισμού.

Αντί να μειωθούν οι φόροι ώστε να υπάρξει ανάπτυξη, να αυξηθεί η επιχειρηματικότητα και να αρχίσει επιτέλους η αντίστροφη μέτρηση προς καλύτερες μέρες, διαπιστώνουμε μία εχθρική οικονομική πολιτική απέναντι στους συναδέλφους μας.

Εάν η επιθυμία του Υπουργείου είναι να κλείσει στα σπίτια τους τους καταναλωτές και όλους μας στο πλήρες αδιέξοδο, τότε τα καταφέρνει θαυμάσια.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.