Οι Ηπειρώτες ξέρουν να γλεντούν! Κλαρίνο κέφι και χορός από εκατοντάδες κόσμου στο Πάρκο Ηπειρωτών Κοζάνης!



0a2uyfgikklΚυριολεκτικά το αδιαχώρητο επικρατούσε το βράδυ της Τετάρτης στο Πάρκο των Ηπειρωτών Κοζάνης, όπου στήθηκε με ένα μοναδικό Ηπειρώτικο πανηγύρι, στα πλαίσια των διήμερων εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Ο κόσμος γλέντησε, ξεφάντωσε και χόρεψε με την ψυχή του, σε μια από τις πλέον όμορφες βραδιές στην Κοζάνη, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης.  

Ο κόσμος γλέντησε υπό τους ήχους του κλαρίνου του Ηλία Πλαστήρα και της ορχήστρας «Ηπειρώτικη Ζυγιά», ενώ η προσέλευσή του ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Ήδη πριν να ξεκινήσει η ορχήστρα τα τραπέζια είχαν γεμίσει και ο κόσμος συνέχισε να έρχεται, γεμίζοντας την κυριολεξία το πολύ όμορφο πάρκο των ηπειρωτών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Τσιάντας καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την τόσο μεγάλη προσέλευσή του, καλώντας παράλληλα όλους να στέκονται αρωγοί στον αγώνα για τη διαφύλαξη της παράδοσης, του πολιτισμού, των ηθών και των εθίμων μας. η γιορτή συνεχίστηκε μουσικά, με τον πρώτο λόγο να έχει ο χορός, ενώ δεν θα ,μπορούσαν να λείπουν οι μεζέδες, αφού τα πεντανόστιμα λουκάνικα και σουβλάκια ψητά έγιναν προτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τον κόσμο!

Είχε προηγηθεί πανηγυρικός εσπερινός το απόγευμα της Τρίτης στο ομώνυμο εκκλησάκι που πανηγύριζε του Αγίου Κοσμά Αιτωλού, ενώ ανήμερα της εορτής τελέστηκε όρθρος και θεία λειτουργία παρουσία πλήθος κόσμου.

Το πανηγύρι τέλεσε υπό την στήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού- Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό video με τον κόσμο να χορεύει, υπό τους ήχους της ορχήστρας:

ρεπορτάζ και βίντεο από το kozanimedia

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.