Συλλήψεις σε περιοχές της Καστοριάς για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης – Δείτε φωτογραφίες



1dtjhygtfjftyjyt

-Σύλληψη 47χρονου αλλοδαπού για μεταφορά και κατοχή μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -54- κιλών και -463- γραμμαρίων, σε περιοχή της Καστοριάς
-Ο ανωτέρω δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών σε περιοχή της Φλώρινας και συνελήφθη μετά από εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Καστοριάς
-Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης αναζητείται και 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιπλέον μετέφερε παράνομα τον 47χρονο, μη νόμιμο μετανάστη

Συνελήφθη χθες (03-02-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες πρωινές ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας εντόπισαν στην Νέα Εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής-Καστοριάς, τον 47χρονο να επιβαίνει ως συνοδηγός σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 37χρονο ομοεθνή του και σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν δε συμμορφώθηκαν σε σήμα στάθμευσης των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή. Από έρευνες που ακολούθησαν, εντοπίστηκε το ανωτέρω όχημα στο Βογατσικό Καστοριάς, ενώ πλησίον αυτού εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι διέφυγαν σε δύσβατη ορεινή-δασική περιοχή.

Μετά από εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη ορεινή περιοχή, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 47χρονος, μη νόμιμος μετανάστης, ενώ πλησίον αυτού ανευρέθηκαν -3- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -8- συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη, συνολικού βάρους -54- κιλών και -463- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
-54- κιλά και -463- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
-1- κινητό τηλέφωνο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 37χρονου, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, συνεχίζονται ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


 

4srfghjsfjfghjhg

-Συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -21- κιλών και -713- γραμμαρίων, σε περιοχή της Κοζάνης
-Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και 35χρονος αλλοδαπός

Συνελήφθη σήμερα (04-02-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο, ο οποίος προ του ελέγχου, απέρριψε από το όχημα -2- ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν -24- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -21- κιλών και -713- γραμμαρίων. Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, στο ανωτέρω όχημα επέβαινε ως συνοδηγός και 35χρονος ομοεθνής του, ο οποίος είχε αποβιβασθεί νωρίτερα του αστυνομικού ελέγχου και είχε απομακρυνθεί πεζός, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-21- κιλά και -713- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
-1- κινητό τηλέφωνο με -1- κάρτα SIM και
τα χρηματικά ποσά των -90- Ευρώ και -1000- Λεκ Αλβανίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 35χρονου, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, συνεχίζονται ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.