Κλοπή γουναρικών σε επιχείρηση της Καστοριάς – Πάνω από 250 κομμάτια η λεία των ληστών – Τουλάχιστον δύο οι δράστες



ekthesi_gounas8765857

Πληροφορίες του alphafm.gr αναφέρουν πολύ μεγάλη ζημιά σε γουνοποιητική επιχείρηση στην Καστοριά, με τουλάχιστον δυο άτομα να έχουν εντοπισθεί από τις κάμερες.

Με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες από την αστυνομία διότι δεν έχουν συλληφθεί ακόμη οι δράστες της πρώτης κλοπής και από σήμερα μετράμε στην ίδια επιχείρηση δεύτερη πολύ σοβαρή κλοπή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες αρχικά έσκαψαν και έκοψαν τα καλώδια τηλεφώνου του ΟΤΕ ώστε να μην χτυπήσει ο συναγερμός. Αφού περίμεναν 30 λεπτά για να δουν αν θα εμφανισθεί αστυνομία η κάποιος άλλος, μπήκαν στο κτίριο, έφθασαν στον 3ο όροφο και τον άδειασαν.

Η ζημιά μεγάλη, ανεπίσημα μαθαίνουμε πως εξαφανίσθηκαν περίπου 257 πανάκριβα κομμάτια.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφο γουνοποιό, η επιχείρηση του οποίου αποτέλεσε στόχο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν εμπορεύματα από το εσωτερικό της.

Έχουμε δε εμπιστοσύνη στις Αστυνομικές Αρχές της Καστοριάς, που θα πράξουν ό,τι είναι δυνατόν για την εξιχνίαση και αυτής της υπόθεσης, όπως, άλλωστε, και στο παρελθόν, οπότε έφτασαν σε επιτυχή αποτελέσματα συλλαμβάνοντας τους δράστες.

Νέα στοιχεία έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γούνας για την χθεσινή δεύτερη κλοπή στην ίδια επιχείρηση της Καστοριάς που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Ακούστε το απόσπασμα από τον Alpha 94,7:

Πηγή: alphafm.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.